Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media

DHN Workshop LinkedIn


voor de Zorg en Welzijn in Nederland en België


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Oprichter Rob Bergers van Dutch Health Network heeft met zijn in 2009 opgerichte LinkedIn groepen vele inzichten en kennis opgedaan.

 

Graag zet hij zijn ervaring op het gebied van LinkedIn en andere sociale media kanalen zoals Twitter, Facebook, Pinterest en Instagram in voor jouw organisatie of project.

 

De LinkedIn workshops van Dutch Health Network Services worden door Rob Bergers zelf gegeven of uitgevoerd met een of meerdere andere deskundige trainers die zelf actief zijn geweest op sociale media en die hun sporen meer dan verdiend hebben.

 

LinkedIn boek groot

 

 

Doelstelling

De workshops en trainingen van Dutch Health Network Services hebben altijd als doel:

– Maatwerk te bieden;

– Ingaan op de dagelijkse praktijk;

– Het op een juiste wijze gebruik maken van sociale media;

– Snel resultaat op te leveren voor de deelnemers.

 

Targetmail website

Programma en werkwijze

De inhoud van het programma wordt vooraf in overleg samengesteld. De workshop heeft altijd een sterk interactief karakter. Het aantal deelnemers per groep is maximaal 10. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

 

Geen dure boeken of werkmappen die na afloop in de onderste la verdwijnen. Gedurende de workshop staat de leerbehoefte van de deelnemers centraal en wordt ingegaan op praktische zaken en direct ondersteuning geboden. Kortom een workshop waar jouw instelling of bedrijf en jouw medewerkers wat aan hebben en met tevredenheid op terug kunnen kijken.

 

De uitdaging ligt bij ons in het feit om de deelnemers na de workshop te horen zeggen. “Ik dacht daar heb je weer zo’n trainer die het allemaal weet, maar zelf nooit in de praktijk er mee gewerkt heeft. Maar deze wist echt van de hoed en de rand”.

 

Data, plaats en tijd

De workshops zijn in principe “in-company” of indien gewenst op een andere locatie. De workshop wordt uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die de instelling of bedrijf het beste schikt en houdt rekening met jouw bedrijfscultuur en openingstijden.

 

Kosten

De workshop bestaat minimaal uit 1 dagdeel van maximaal 4 aaneengesloten uren. Een workshop in de avonduren of in het weekend behoort ook tot de mogelijkheden. De workshop wordt bij jou op het bedrijf georganiseerd in een door beschikbaar gestelde ruimte en indien relevant met een beamer en voldoende personal computers. De prijs is per dagdeel op doordeweekse dagen (maandag t/m vrijdag) en uren (tussen 09.00 en 18.00 uur): € 599,- voor maximaal 10 deelnemers en exclusief btw en reiskosten.

 

Met de doeltreffende aanpak van onze ervaren trainers tillen wij de vaardigheden van uw medewerkers naar een hoger en professioneler plan.

 

Vraag via het contactformulier jouw “in-company” LinkedIn workshop aan welke wordt gegeven door de ervaringsdeskundigen van Dutch Health Network Services.

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize