Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media

DHN Trainingen en Coachingstrajecten


voor de Zorg en Welzijn in Nederland en België


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Rob Bergers heeft als oprichter van Dutch Health Network en met ruim 40 jaar werkervaring bij instellingen, verzekeraars en banken vele inzichten en contacten opgedaan en is expert op het inzette van sociale media.

 

Graag zet hij zijn ervaring op het gebied van sociale media en effectief metwerken in voor jouw organisatie of project.

 

Training

 

De trainingen van Dutch Health Network Services worden door Rob Bergers zelf gegeven of uitgevoerd met een of meerdere andere deskundige trainers die zelf actief zijn geweest op de werkvloer en die hun sporen meer dan verdiend hebben.

 

Doelstelling

De trainingen van Dutch Health Network Services hebben altijd als doel:

– Maatwerk te bieden;

– Ingaan op de dagelijkse praktijk;

– Het op een juiste wijze gebruik maken van sociale media;

– Snel resultaat op te leveren voor de deelnemers.

 

Programma en werkwijze

De inhoud van het programma wordt vooraf in overleg samengesteld. De training heeft altijd een sterk interactief karakter. Het aantal deelnemers per groep is maximaal 10. Hierdoor is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

 

Geen dure boeken of werkmappen die na afloop in de onderste la verdwijnen. Gedurende de training staat de leerbehoefte van de deelnemers centraal en wordt ingegaan op praktische zaken en direct ondersteuning geboden. Kortom een training waar jouw instelling of bedrijf en jouw medewerkers wat aan hebben en met tevredenheid op terug kunnen kijken.

 

De uitdaging ligt bij ons in het feit om de deelnemers na de training te horen zeggen. “Ik dacht daar heb je weer zo’n trainer die het allemaal weet, maar zelf nooit in de praktijk gewerkt heeft. Maar deze wist echt van de hoed en de rand”.

 

Data, plaats en tijd

De trainingen zijn in principe “in-company” of indien gewenst op een andere locatie. De training wordt uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die de instelling of bedrijf het beste schikt en houdt rekening met jouw bedrijfscultuur en openingstijden.

 

Kosten

De training bestaat minimaal uit 1 dagdeel van maximaal 4 aaneengesloten uren. Een training in de avonduren of in het weekend behoort ook tot de mogelijkheden. De training wordt desgewenst bij jou op het bedrijf georganiseerd.

 

De prijs bedraagt per dagdeel op doordeweekse dagen (maandag t/m vrijdag) en uren (tussen 09.00 en 18.00 uur): € 599,-  (exclusief BTW en reiskosten) en geldt voor maximaal 10 deelnemers.

 

Met de doeltreffende aanpak van onze ervaren trainers tillen wij de vaardigheden van uw medewerkers naar een hoger en professioneler plan.

 

Vraag via het contactformulier jouw “in-company” training aan welke wordt gegeven door de ervaringsdeskundigen van Dutch Health Network Services.

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize