Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Nieuws zorgsector


Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeJouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize


DHN Quick Health Scan Social Media


voor Zorg en Welzijn in Nederland en België

Banner voor nieuws 1

Powered by WP Bannerize


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Banner voor nieuws 2

Powered by WP Bannerize

Wij maken in 1 dag de Social Media platformen van jouw instelling of bedrijf in orde!

 

Je ziet door de bomen het bos niet meer als instelling, bedrijf en als ondernemer. Dutch Health Network Services biedt hiervoor een kant en klare oplossing door met jou in 1 dag de meest gangbare Social Media platformen zoals DHN deze ook gebruikt op orde te brengen zodat alles er professioneel uit ziet en je erna zonder veel moeite jouw netwerk kunt uitbreiden en vooral benutten.

Social media

In 1 dag zorgt Dutch Health Network Services er voor dat jouw presentatie als instelling of bedrijf goed is geregistreerd op LinkedIn, Facebook en Twitter in combinatie met de website van jouw instelling of bedrijf. In 1 dag worden voor jouw bedrijf of instelling de huidige registraties op de verschillende Social Media platformen in samenspraak met jou getoetst en indien nodig gecreëerd.

 

Veel bedrijven en instellingen benutten de mogelijkheden van Social Media niet of op de verkeerde manier. Maak gebruik van de ervaring van Dutch Health Network en dit zal ontegenzeggelijk leiden tot een verbeterde performance op sociale media platforms waar uw bedrijf c q instelling en/of product absoluut niet mogen ontbreken. Een en ander uiteraard met een duidelijke uitleg over het hoe en waarom.

 

Voorgaande is maatwerk, waarbij meerdere van uw medewerkers betrokken kunnen worden. Een onderhoudscontract waarbij uw sociale media producten up to date worden gehouden behoort tot de mogelijkheden.

 

Jouw Instelling of bedrijf wil toch ook professioneel vertegenwoordigd zijn? Precies.

 

Denk dan aan het optimaliseren door Dutch Health Network Services van jouw Social Media pagina’s op bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook en Twitter.

 

Vraag via het contactformulier jouw Quick Health Scan Social Media aan !

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

 

 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Adsense Rechts – 2 –

Powered by WP Bannerize

Miljoenen artikelen

Archief DHN berichten

DHN Nieuwsbrief

 

 

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Twitter

Pinterest

 

 

Informatie