Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media

DHN Quick Health Scan Sociale Media


voor de Zorg en Welzijn in Nederland en België


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Wij maken de sociale media platformen van jouw instelling of bedrijf in orde!

 

Je ziet door de bomen het bos niet meer als instelling, bedrijf en als ondernemer. Dutch Health Network Services biedt hiervoor een kant en klare oplossing door samen met jou de meest gangbare sociale media platformen zoals DHN deze ook gebruikt op orde te brengen zodat alles er professioneel uit ziet en je erna zonder veel moeite jouw netwerk kunt uitbreiden en vooral benutten.

 

Dutch Health Network Services checkt of jouw presentatie als instelling of bedrijf goed is geregistreerd op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter in combinatie met de website van jouw instelling of bedrijf.

 

Veel bedrijven en instellingen benutten de mogelijkheden van sociale media niet of op de verkeerde manier. Maak gebruik van de ervaring van Dutch Health Network Services en dit zal ontegenzeggelijk leiden tot een verbeterde performance op sociale media platforms waar uw bedrijf c q instelling en/of product absoluut niet mogen ontbreken. Een en ander uiteraard met een duidelijke uitleg over het hoe en waarom.

 

Voorgaande is maatwerk, waarbij meerdere van je medewerkers betrokken kunnen worden. Een onderhoudscontract waarbij de sociale media kanalen up to date worden gehouden behoort tot de mogelijkheden.

 

Jouw instelling of bedrijf wil toch ook professioneel vertegenwoordigd zijn? Precies.

 

Denk dan aan het optimaliseren door Dutch Health Network Services van jouw sociale media pagina’s op bijvoorbeeld LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter.

 

Vraag via het contactformulier jouw Quick Health Scan Social Media aan !

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTub. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize