DHN Media Diensten en Services

Dutch Health Network Services kan als mediapartner optreden voor vacatures, evenementen, opleidingen, boeken en promoties van producten of diensten op het gebied van de Zorg en Welzijn in Nederland en België.

 

Met zowel het persoonlijke netwerk van oprichter Rob Bergers en de Social Media platformen van het Dutch Health Network kunnen 100.000 professionals, instellingen en bedrijven op de hoogte worden gesteld van jouw product, dienst of evenement.

 

Randvoorwaarde is dat de doelstelling van het product, dienst of evenement gericht moet zijn op het beïnvloeden van de kosten, baten of kwaliteit van de zorg en/of welzijn.

Zorgnet 2

 

Dutch Health Network Services zal, in het geval van bijzondere inschrijvings- of aankoopvoorwaarden, zich altijd inspannen om een ledenkorting of gereduceerde prijs te bedingen, om hiermee de bereikbaarheid te vergroten.

 

Onderstaand een compact overzicht met onze producten en media diensten. (klik op de afbeelding en je krijgt alle aanbevelingen te zien van onze klanten).

 

Producten en Diensten Dutch Health Network - november 2012

 

Verder kan Dutch Health Network Services desgewenst bij instellingen en organisaties een “Quick Health Scan Social Media” uitvoeren en workshops, trainingen en lezingen houden over het succesvoller en doelgerichter toepassen van LinkedIn, Social Media of Effectiever Netwerken in relatie tot het bedrijfs- en marketingbeleid.

 

 

Vraag gerust via het contactformulier naar de voorwaarden of ga hiervoor naar de betreffende Services of Adverteren pagina’s op de onze website.

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

[content_socialbuttons]

 

Geef een reactie