Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media

DHN Media Diensten en Services


voor de Zorg en Welzijn in Nederland en België


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Dutch Health Network Services kan als mediapartner optreden voor vacatures, evenementen, opleidingen, boeken en promoties van producten of diensten.

 

Met de website van het Dutch Health Network en het persoonlijke netwerk van oprichter Rob Bergers kan een aanzienlijke groep aan zorgprofessionals, instellingen en bedrijven op de hoogte worden gesteld van jouw product, dienstverlening, evenement, opleiding of vacature.

 

Als randvoorwaarde geldt dat de doelstelling van het product, dienst of evenement gericht moet zijn op het beïnvloeden van de kosten, baten of kwaliteit van de zorg en/of welzijn.

Zorgnet 2

 

Dutch Health Network Services zal, in het geval van bijzondere inschrijvings- of aankoopvoorwaarden, zich altijd inspannen om een ledenkorting of gereduceerde prijs te bedingen, om hiermee de bereikbaarheid te vergroten.

 

Onderstaand een compact overzicht met onze producten en media diensten. (klik op de afbeelding en je krijgt alle aanbevelingen te zien van onze klanten).

 

Producten en Diensten Dutch Health Network - november 2012

 

Verder kan Dutch Health Network Services desgewenst bij instellingen en organisaties een “Quick Health Scan Sociale Media” uitvoeren en workshops, trainingen en lezingen houden over het succesvoller en doelgerichter toepassen van sociale media of effectiever netwerken in relatie tot het bedrijfs- en marketingbeleid.

 

Vraag gerust via het contactformulier naar de voorwaarden of ga hiervoor naar de betreffende Services of Adverteren pagina’s op de website.

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest en YouTube. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize