Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Hoogste tijd om afscheid te nemen van autisme en ADHD als ziektebeelden. Bestel het boek van Pieter Duker

26 augustus 2013

Prof. dr. Pieter Duker: ‘Afscheid van autisme en ADHD; Hoe verschillen tussen mensen psychiatrische ziekten zijn geworden…. En de weg terug.’ is verhelderend voor iedereen. Absoluut onmisbaar voor iedere ouder, leerkracht en hulpverlener van een kind met diagnose autisme of ADHD.

 

Boek ADHD

 

DHN leden kunnen dit boek nu met voorrang voor € 17,95 (incl. btw) via de link: http://www.uitgeverij-notitia.nl bestellen waarbij met actiecode DHN-PD (via kortingscode op bestelformulier) geen verzendkosten worden berekend.

 

In toenemende mate raken ouders, leerkrachten en hulpverleners verontrust over het gemak waarmee steeds vaker kinderen een diagnose als autisme, Asperger of ADHD toegekend krijgen. Die verontrusting is volkomen terecht.

 

Pieter Dukers

 

Het maakt van deze kinderen feitelijk psychiatrische patiënten. En bovendien berust zo’n diagnose vrijwel altijd op drijfzand. Autisme en ADHD zijn geen psychiatrische ziekten, maar bijzondere varianten van prikkelverwerking die ten grondslag liggen aan de problemen in de opvoeding van en het onderwijs aan deze kinderen. Met deze benadering en de praktische uitwerking daarvan is ook voor deze kinderen een omgeving te creëren van waaruit ze zich zonder stigma, met minder gedragsproblemen en vaak zonder medicatie kunnen ontwikkelen.

 

Het is tijd om afscheid te nemen van autisme en ADHD als ziektebeelden.

 

ADHD foto what

 

Deze koersverandering  vereist een zorgvuldige uitleg, argumentatie en
wetenschappelijke onderbouwing. En daar voorziet dit boek in.

 

DHN leden kunnen dit boek nu voor € 17,95 (incl. btw) bestellen waarbij door invulling van de kortingscode DHN-PD op het bestelformulier geen verzendkosten worden berekend.

 

Het boek ‘Afscheid van autisme en ADHD’ is direct verkrijgbaar  op http://www.uitgeverij-notitia.nl (vergeet kortingscode DHN-PD niet in te vullen voor de gratis verzendkosten voor ISBN nr:
978-9082073201).

 
Op dinsdag 27 augustus wordt Pieter Duker, de auteur van ‘Afscheid van autisme en ADHD’  geïnterviewd door Harmke Pijpers van BNR Nieuwsradio in het radioprogramma “BNR Gezond” (tussen 15:00 en 15:30 uur).

 

bnr nieuwsradio

 

Je kunt natuurlijk deze uitnodiging ook mailen aan jouw directe collega’s of printen en verspreiden op jouw Social Media platformen. Gebruik hiervoor de “Delen” buttons onder aan dit bericht.

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan onze website door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief