Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Nieuwe vacature – Word jij senior inspecteur Good Manufacturing Practice (GMP) bij de IGZ

14 oktober 2013

Actuele vacature aanbevolen door Dutch Health Network

 

De Inspectie voor de Gezondheidszorg is op zoek naar een senior inspecteur Good Manufacturing Practice (GMP) 

 

(Snel solliciteren of meer informatie! Ga direct naar: http://www.werkenvoornederland.nl)

 

Solliciteren button

 

Functieomschrijving

U werkt voor het landelijk georganiseerde programma Geneesmiddelen. Op basis van specialistische kennis en ruime ervaring verricht u inspecties bij farmaceutische bedrijven in binnen- en buitenland.
Als coördinerend inspecteur houdt u toezicht op basis van relevante wetgeving. U werkt mee aan thematische toezichtonderzoeken, participeert in projecten en treedt op als projectleider. Ook onderzoekt u meldingen over calamiteiten en de kwaliteit en veiligheid van geneesmiddelen (incidententoezicht). Tijdens buitenlandse inspecties, die u naar alle continenten kunnen voeren, wordt u meestal vergezeld door een collega uit een van de andere EU-lidstaten. Verder onderhoudt u niet alleen functionele contacten met departementale beleidsdirecties, buitenlandse inspectiediensten en externe deskundigen, maar ook met fabrikanten, importeurs, handelaren, detaillisten en zorginstellingen. Bovendien draagt u bij aan beleids- en onderzoeksgebieden en aan de ontwikkeling van normen en technieken voor het houden van toezicht.

 

IGZ logo

 

Functie-eisen

  • U heeft academisch niveau en een natuurwetenschappelijke opleiding voltooid.
  • U heeft minimaal 10 jaar praktijkervaring in de farmaceutische industrie op de kwaliteits- of productieafdeling.
  • Ervaring met vaste orale toedieningsvormen en steriele bereidingen is een pre.
  • U heeft kennis van en affiniteit met de geneesmiddelenketen, ATMP’s en andere producten, zoals bloedproducten, radiofarmaceuticals, kruiden en medicinale gassen.
  • U weet uit ervaring hoe de maatschappelijke, politieke en ambtelijke verhoudingen liggen binnen de gezondheidszorg en het geneesmiddelenbeleid. Daarnaast heeft u gevoel voor de ontwikkelingen binnen de organisatie en in het politiek-maatschappelijke veld.
  • U werkt constructief en verbindend met in- en externe partijen samen en beschikt tegelijkertijd over een kritische en onafhankelijke opstelling.
  • U staat stevig in uw schoenen, straalt gezag uit en kunt partijen bij elkaar brengen.
  • Een projectmatige aanpak op basis van goede analyses kenmerkt uw functioneren.
  • Uw bevindingen legt u vast in heldere rapportages.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt maximaal € 6.138,– bruto per maand, bij een 36-urige werkweek.

De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tevens heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Organisatie

Het is de opdracht van de IGZ om ervoor te zorgen dat alle patiënten zich met vertrouwen kunnen wenden tot de zorgaanbieders. Immers alle patiënten hebben recht op veilige, effectieve en patiëntgerichte zorg. Een eervolle taak, van groot maatschappelijk belang. De IGZ houdt toezicht op 4 domeinen: volksgezondheid, curatieve zorg, verpleging en chronische zorg en medische producten. Ze handhaaft 25 wetten en grijpt zo nodig in. Kwaliteitsverbetering van de zorg, het terugdringen van risico’s: daar gaat het om.

 

Programma Geneesmiddelen
Vanuit dit programma bewaken we de (technische) kwaliteit en veiligheid van medische producten, zoals geneesmiddelen, bloed, weefsels en organen. We houden ook toezicht op reclame voor geneesmiddelen, de naleving van de Opiumwet, klinisch onderzoek en farmacovigilantie. In de farmacie gaan jaarlijks miljarden om en het werkterrein is breed. De belangrijkste vraag die ons in dit programma bezighoudt is in hoeverre al deze middelen veilig en van de juiste kwaliteit Zijn. Wij zien daarop toe en hebben daarvoor veelvuldig contact met fabrikanten, importeurs, handelaren, detaillisten, onderzoekers en zorginstellingen.

 

Programma Medische Technologie


Het programma Medische Technologie bewaakt de (technische) kwaliteit en veiligheid van medische apparatuur en medische hulpmiddelen. Ook in de medische technologie gaan jaarlijks miljarden om. Wij controleren of al die medische apparaten veilig en van de juiste kwaliteit zijn. Daarvoor onderhouden we relaties met fabrikanten importeurs, handelaren, detaillisten, onderzoekers en zorginstellingen.

 

Meer informatie


Meer informatie over deze vacature vind je via de sollicitatieknop (of reageerknop). Kijk voor andere vacatures op onze site Werken voor Nederland.

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Mw. dr. A.P. Meijler, Programmadirecteur  070 – 30 41 651.

 

Solliciteren button

 

Bij de HR-afdeling  kun je via 030 -23 38 721 of vacatures@igz.nl meer informatie verkrijgen over de sollicitateprocedure.

 

Je kunt jouw sollicitatie indienen via: http://www.werkenvoornederland.nl.

 

Rijksoverheidlogo2

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan onze website door naar jouw relaties.

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief