Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Nieuwe vacature – Word jij inspecteur in-vitro diagnostica bij de IGZ

20 december 2013

Actuele vacature aanbevolen door Dutch Health Network

 

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) is op zoek naar een inspecteur in-vitro diagnostica

 

(Snel solliciteren of meer informatie! Ga direct naar: http://www.werkenvoornederland.nl)

 

Solliciteren button

 

Functieomschrijving

U werkt in het expertiseteam Meldingen van het programma Medische Technologie. Daarin legt u zich toe op het aandachtsgebied in-vitro diagnostica (IVD’s). U participeert samen met senior inspecteurs op het gebied van IVD’s in projecten. Daarnaast onderzoekt u meldingen van fabrikanten en zorgaanbieders.

 

Als inspecteur houdt u toezicht op basis van relevante wetgeving en werkt u mee aan de verdere uitbouw van het toezicht op medische technologie. U onderhoudt externe contacten met onder andere het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, koepelorganisaties in de zorg en in de industrie, buitenlandse inspectiediensten en internationale werkgroepen.

 

IGZ logo

 

Functie-eisen

  • U heeft een diploma van een Hogere Laboratorium Opleiding (HLO) of vergelijkbaar, bij voorkeur in de richting klinische chemie;
  • U heeft ruime en professionele ervaring in de klinisch-chemische laboratoriumgeneeskunde, bijvoorbeeld als analist;
  • U bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, producten en methodieken op dit terrein;
  • Kennis van de (Europese) regelgeving over in-vitrodiagnostiek is een pre;
  • U beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk;
  • U heeft een sterk analytisch vermogen en scoort goed op oordeelsvorming en overtuigingskracht;
  • U bent omgevingsbewust, heeft een duidelijk visie en handelt innovatief;
  • U kunt goed samenwerken, probleemloos plannen en organiseren en u bent resultaatgericht.

 

Een functiegericht assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt maximaal € 3.852,– bruto per maand, bij een 36-urige werkweek.

 

Bovenop het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Organisatie – Inspectie voor de Gezondheidszorg

Niemand twijfelt aan de noodzaak van een grondig toezicht op de gezondheidszorg. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) zorgt daarvoor. Met veel gevoel voor mensen die van de zorg gebruikmaken én voor hen die erin werken. Met een scherp oog voor de kwaliteit. Verantwoordelijk werk, soms zwaar, maar altijd inspirerend. Vaak ook in het brandpunt van de actualiteit.

 

Het is de opdracht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) om ervoor te zorgen dat alle patiënten zich met vertrouwen kunnen wenden tot de zorgaanbieders. Immers alle patiënten hebben recht op veilige, effectieve en patiëntgerichte zorg. Een eervolle taak, van groot maatschappelijk belang. De inspectie houdt toezicht op 4 gebieden: verpleging en chronische zorg, curatieve zorg, volksgezondheid en medische producten. We handhaven 25 wetten, geven gevraagd en ongevraagd advies aan de bewindslieden van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en grijpen zo nodig in. Kwaliteitsverbetering van de zorg, het terugdringen van risico’s: daar gaat het om.

 

Bij de IGZ werken momenteel ongeveer 550 medewerkers. De IGZ heeft haar hoofdkantoor in Utrecht en regionale kantoren in Zwolle, Amsterdam, ’s-Hertogenbosch en Den Haag.

 

De IGZ bevindt zich momenteel in een veranderproces. Het doel hiervan is om de inhoudelijke kwaliteit van het werk te verbeteren en een meer eenduidige werkwijze te ontwikkelen. Een van de gevolgen van dit verandertraject is dat eind 2014 alle medewerkers vanuit een centrale vestiging in het land werkzaam zullen zijn.

 

Meer informatie

Meer informatie over deze vacature vind je via de sollicitatieknop (of reageerknop). Kijk voor andere vacatures op onze site Werken voor Nederland.

 

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer drs. ing. P.J.M. van Zeijst, Programmadirecteur, telefonisch bereikbaar op 070 – 30 41 653.

 

Solliciteren button

 

Bij de HR-afdeling  kun je via 030 – 23 38 721 of vacatures@igz.nl meer informatie verkrijgen over de sollicitatieprocedure.

 

Je kunt jouw sollicitatie indienen via: http://www.werkenvoornederland.nl.

 

Rijksoverheidlogo2

Wil je nog meer kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Stepstone. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of ga naar http://bit.ly/18BG0px.

 
Banner_stepstonecv_468x60

 

NB stuur / deel dit bericht gerust met jouw relaties. Gebruik hiervoor de buttons aan het einde van dit bericht. Je kunt berichten eenvoudig doorzetten naar de Social Media platformen: LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+ en Pinterest.

EN: stuur dit bericht naar een e-mailadres van een van jouw relaties.

 

Gratis e-Book cadeau bij inschrijving voor de DHN Nieuwsbrief

 

Schrijf je hiervoor in via http://eepurl.com/Ag7M1 of de button aan de rechterzijde van de website van Dutch Health Network via de link:  https://dutchhealthnetwork.nl.

 

 

 

 

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief