Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Nieuwe vacature – Word jij inspecteur programma Zorg thuis bij de IGZ

24 december 2013

Actuele vacature aanbevolen door Dutch Health Network

 

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) is op zoek naar een inspecteur voor het programma “Zorg thuis”.

 

 

(Snel solliciteren of meer informatie! Ga direct naar: http://www.werkenvoornederland.nl)

 

Solliciteren button

 

Functieomschrijving

Als inspecteur bent u verantwoordelijk voor de inhoudelijke ondersteuning bij de uitvoering van het toezicht. In dit kader voert u (deel-)toezichtbezoeken uit en verzorgt u de jaar-, kwartaal en maandplanning van de toezichtactiviteiten.

 

Daarnaast levert u bijdragen aan de werkzaamheden van het volgens protocol behandelen van meldingen, calamiteiten, klachten en vragen door middel van registratie, beoordelen en verzamelen van aanvullende informatie, terugmelding, correspondentie en gegevensopslag. U verzamelt informatie over risicovolle objecten (via onder andere meldingen van calamiteiten, klachten, media, onderzoeksresultaten, derden) en aggregeert deze gegevens tot overzichten. U analyseert gegevens uit 1e fase onderzoek, thematisch onderzoek en projecten. U ondersteunt de senior inspecteur bij de inhoudelijke voortgang van het toezichtteam onder meer door het verzamelen van gegevens voor de planning, resultaten en verantwoording, interne communicatie en bewaking van het kwaliteitssysteem. U participeert in projecten en levert een bijdrage aan het schrijven van (concept-)rapportages.

 

IGZ logo

 

Functie-eisen

  • U hebt een relevante opleiding in de gezondheidszorg op HBO niveau;
  • U heeft ruime professionele ervaring in de  thuiszorg of extramurale gezondheidszorg;
  • U bent bekend met methoden  en technieken van (inspectie)onderzoek;
  • U hebt een aantoonbare belangstelling voor organisatorische en kwaliteitsaspecten van de gezondheidszorg en u bent op de hoogte van de maatschappelijke, politieke en ambtelijke verhoudingen op het terrein van de gezondheidszorg;
  • Uw beheersing van het Engels is goed in woord en geschrift;
  • U pakt zaken projectmatig aan en u bent gewend te werken met moderne ICT-hulpmiddelen.

 

De functie van inspecteur / medewerker toezicht (roepnaam: inspecteur) maakt deel uit van de functiefamilie toezicht in het Functiegebouw Rijk. Kijk op http://functiegebouwrijksoverheid.nl voor het volledige functieprofiel.

 

U volgt een jaar lang, voor één dag per week, de interne opleiding tot inspecteur.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt maximaal € 3.852,– bruto per maand, bij een 36-urige werkweek.

 

De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tevens heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Bovenop het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Organisatie – Inspectie voor de Gezondheidszorg

Het toezicht op de aanbieders van zorg bij mensen thuis doen we vanuit het programma Zorg thuis. Veel mensen willen zo lang mogelijk in hun eigen huis en omgeving blijven wonen en de benodigde zorg thuis ontvangen. De thuiszorg is een sector waarin de laatste jaren veel is gebeurd: een snel groeiende zorgvraag, marktwerking, nieuwe aanbieders, fusies, faillissementen, verschuiving van intramurale zorg naar zorg thuis, toename van nieuwe zorgvormen, veranderingen in wet- en regelgeving enzovoort. Medische technologie maakt het mogelijk om complexe zorg bij cliënten thuis te bieden. Dit brengt echter ook risico’s met zich mee. Wij sporen deze risico’s op, zodat we effectief toezicht kunnen houden op de veiligheid en kwaliteit van de zorg thuis. Ook de kraamzorg en huishoudelijke hulp zijn aandachtsgebieden in dit programma. Ook verpleeg- en verzorgingshuizen verlenen steeds vaker zorg bij cliënten thuis zodat afstemming met het programma Ouderenzorg van belang is.

 

Bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg werken ongeveer 550 medewerkers. De IGZ heeft haar hoofdkantoor in Utrecht en regionale kantoren in Zwolle, Amsterdam, Den Bosch en Den Haag.

 

Meer informatie

Meer informatie over deze vacature vind je via de sollicitatieknop (of reageerknop). Kijk voor andere vacatures op onze site Werken voor Nederland.

 

Solliciteren button

 

Bij de HR-afdeling  kun je via 030 – 23 38 721 of vacatures@igz.nl meer informatie verkrijgen over de sollicitatieprocedure.

 

Je kunt jouw sollicitatie indienen via: http://www.werkenvoornederland.nl.

 

Rijksoverheidlogo2

Wil je nog meer kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding.

NationaleVacaturebank.nl

 

NB stuur / deel dit bericht gerust met jouw relaties. Gebruik hiervoor de buttons aan het einde van dit bericht. Je kunt berichten eenvoudig doorzetten naar de Social Media platformen: LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+ en Pinterest.

 

EN: stuur dit bericht naar een e-mailadres van een van jouw relaties.

 

Gratis e-Book cadeau bij inschrijving voor de DHN Nieuwsbrief

 

Schrijf je hiervoor in via http://bit.ly/DHNnieuwsbrief of de button aan de rechterzijde van de website van Dutch Health Network via de link:  https://dutchhealthnetwork.nl.

 

 

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief