Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Nieuwe vacature – Word jij inspecteur geneesmiddelen bij de IGZ

6 december 2013

Actuele vacature aanbevolen door Dutch Health Network

 

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) is op zoek naar een inspecteur geneesmiddelen

 

(Snel solliciteren of meer informatie! Ga direct naar: http://www.werkenvoornederland.nl)

 

Solliciteren button

 

Functieomschrijving

U voert inspecties uit voor het landelijk georganiseerde programma Geneesmiddelen.

 

Als inspecteur geneesmiddelen voert u GDP-inspecties (Goede Distributie Praktijken) en monsternames uit. U ondersteunt bij de implementatie van en het toezicht op de uitvoering van het nieuwe GDP-Richtsnoer. U werkt daarnaast een risicogestuurd plannings- en registratiesysteem uit om GMP (Goede manier van produceren) en Goede distributie praktijk GDP-inspecties te verrichten en certificaten te verstrekken. Het beheer van dit systeem met geïntegreerd risicomodel behoort tot uw taken. U verbetert, optimaliseert en stelt (mede) werkprocessen en werkinstructies op. Verder zorgt u voor de herinrichting van het kwaliteitssysteem van het programma Geneesmiddelen binnen het IGZ-kwaliteitssysteem. Ten slotte behandelt u meldingen en handelt deze. Ook ondersteunt u bij handhavingsverzoeken.

 

IGZ logo

 

Functie-eisen

 • U heeft een relevante opleiding op minimaal hbo-niveau. U heeft kennis van en bij voorkeur ook praktische ervaring met GMP en GDP;
 • U bent bekend met kwaliteitssystemen en het uitvoeren van inspecties. U heeft een aantoonbare belangstelling voor organisatorische en kwaliteitsaspecten van de gezondheidszorg;
 • U bent op de hoogte van de maatschappelijke, politieke en ambtelijke verhoudingen op het terrein van de gezondheidszorg;
 • U beheerst het Nederlands en Engels goed in woord en geschrift;
 • U heeft ervaring met projectmanagement en affiniteit met het verbeteren van werkprocessen;
 • U bent goed in oordelen vormen, plannen en organiseren. U heeft overtuigingskracht en een goed leervermogen. U bent organisatiesensitief, stressbestendig en accuraat;
 • U kunt op een zeker abstractieniveau opereren;
 • U heeft uitstekende sociale vaardigheden en een goed analytisch vermogen;
 • U kunt zich uitstekend mondeling en schriftelijk uitdrukken en verslagen maken van complexe besprekingen;
 • U kunt anderen op een realistische wijze overtuigen van uw standpunt, neemt initiatief, bent resultaatgericht en heeft gevoel voor zowel de ontwikkelingen binnen de organisatie als in het politieke en maatschappelijke veld;
 • U kunt zelfstandig werken, maar ook goed samenwerken binnen een multidisciplinair team, u speelt daarbij een verbindende rol;
 • U bent van nature flexibel en daardoor breed inzetbaar;
 • U gaat planmatig te werk en neemt kwaliteitsbewaking als uitgangspunt voor uw handelen.

 

Een functiegericht assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt maximaal € 3.852,– bruto per maand, bij een 36-urige werkweek.

 

Bovenop het salaris en vakantiegeld kunt u rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bij de Rijksoverheid heeft u een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Organisatie – Inspectie voor de Gezondheidszorg

Het is de opdracht van de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) om ervoor te zorgen dat alle patiënten zich met vertrouwen kunnen wenden tot de zorgaanbieders. Immers alle patiënten hebben recht op veilige, effectieve en patiëntgerichte zorg. Een eervolle taak, van groot maatschappelijk belang. De inspectie houdt toezicht op 4 gebieden: verpleging en chronische zorg, curatieve zorg, volksgezondheid en medische producten. We handhaven 25 wetten, geven gevraagd en ongevraagd advies aan de bewindslieden van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en grijpen zo nodig in. Kwaliteitsverbetering van de zorg, het terugdringen van risico’s: daar gaat het om.

 

Niemand twijfelt aan de noodzaak van een grondig toezicht op de gezondheidszorg. De inspectie zorgt daarvoor. Met veel gevoel voor mensen die van de zorg gebruikmaken én voor hen die er in werken. Met een scherp oog voor de kwaliteit. Verantwoordelijk werk, soms zwaar, maar altijd inspirerend. Vaak ook in het brandpunt van de actualiteit. Wij doen er alles aan om ons zo goed mogelijk voor deze taak toe te rusten. Door te investeren in opleidingen, in arbeidsvoorwaarden, in ontplooiingskansen van al onze medewerkers. Maar ook door onze organisatie, processen en werkwijze te moderniseren en aan te passen aan veranderingen in de samenleving.

 

Bij de IGZ werken ongeveer 500 medewerkers. De IGZ heeft haar hoofdkantoor in Utrecht en regionale kantoren in Zwolle, Amsterdam, ’s-Hertogenbosch en Den Haag.

 

Meer informatie

Meer informatie over deze vacature vind je via de sollicitatieknop (of reageerknop). Kijk voor andere vacatures op onze site Werken voor Nederland.

 

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Mevrouw A.S.M. Dekker, senior inspecteur telefonisch bereikbaar op 06 – 15 03 56 49.

 

Solliciteren button

 

Bij de HR-afdeling  kun je via 030 -23 38 721 of vacatures@igz.nl meer informatie verkrijgen over de sollicitatieprocedure.

 

Je kunt jouw sollicitatie indienen via: http://www.werkenvoornederland.nl.

 

Rijksoverheidlogo2

NB stuur / deel dit bericht gerust met jouw relaties. Gebruik hiervoor de buttons aan het einde van dit bericht. Je kunt berichten eenvoudig doorzetten naar de Social Media platformen: LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+ en Pinterest. Of stuur dit bericht naar een e-mailadres.

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

Gratis e-Book cadeau bij inschrijving voor de DHN Nieuwsbrief

 

Schrijf je hiervoor in via http://eepurl.com/Ag7M1 of de button aan de rechterzijde van de website van Dutch Health Network via de link:  https://dutchhealthnetwork.nl.

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief