Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Nieuwe vacature – Gezocht Senior inspecteur GGZ bij de IGZ

20 september 2013

Actuele vacature aanbevolen door Dutch Health Network

 

Gezocht Senior inspecteur GGZ bij de IGZ

(Snel solliciteren! Ga direct naar: http://www.werkenvoornederland.nl)

 

Solliciteren button

 

 

De organisatie – Inspectie voor de Gezondheidszorg, Programma Geestelijke gezondheidszorg en forensische zorg

 

Het programma ziet toe op de eerstelijns-GGZ, ambulante en klinische GGZ, ziekenhuispsychiatrie, zorg voor verslaafden en zorg voor justitiabelen (forensische psychiatrie). Ook maakt een onbekend aantal alternatieve praktijken en nieuwe toetreders, die zich op zeer uiteenlopende wijzen richten op mensen met psychische problematiek, onderdeel uit van dit toezichtsveld.

 

Het programma Geestelijke gezondheidszorg en forensische zorg heeft als kerntaak het tegengaan van gezondheidsschade aan de patiënt. Hierbij staat het bewaken van de veiligheid van de zorg die aan patiënten wordt geleverd centraal. Bekende en nieuwe risico’s die gepaard gaan met het verlenen van psychische en psychiatrische hulpverlening vormen daarmee het uitgangspunt voor ontwikkelen van effectieve toezichtsactiviteiten.

 

IGZ logo

 

Functieomschrijving

U werkt voor het programma Geestelijke gezondheidszorg (GGZ) en houdt toezicht op basis van relevante wet- en regelgeving, zoals de Kwaliteitswet en de Wet BIG.

 

Als senior inspecteur verricht u onder meer op basis van ontvangen meldingen zowel aangekondigde als onaangekondigde toezichtbezoeken bij GGZ-instellingen door het hele land. U signaleert problemen rond de veiligheid en kwaliteit van de zorg en deinst niet terug om in te grijpen. U legt uw bevindingen vast in leesbare rapportages. U participeert in projecten en bent in staat om als projectleider te functioneren. U voert overleg met zorginstellingen, beroepsbeoefenaren, patiëntenorganisaties, zorgkantoren en andere inspectiediensten.

 

Functie-eisen

 • U heeft universitair niveau en minimaal 5 jaar werkervaring in de GGZ.
 • U heeft aantoonbare belangstelling voor de organisatie en de kwaliteit van de gezondheidszorg.
 • U weet uit ervaring hoe de maatschappelijke en politieke verhoudingen op het terrein van de gezondheidszorg liggen en heeft gevoel voor zowel de ontwikkelingen binnen organisaties als in het politieke en maatschappelijke veld.
 • U kunt omgaan met publicitaire gevoeligheden, realiseert zich de impact die inspectiebeslissingen hebben en kunt hier strategisch mee omgaan.
 • U werkt constructief en verbindend met in- en externe partijen samen. Tegelijkertijd heeft u een kritische en onafhankelijke opstelling.
 • U staat stevig in uw schoenen, straalt gezag uit en kunt partijen bij elkaar brengen.
 • Uw functioneren wordt gekenmerkt door een projectmatige aanpak op basis van goede analyses.
 • U blijft ook onder moeilijke omstandigheden professioneel oordelen en handelen en treedt daarbij toetsbaar en voorspelbaar op.
 • U heeft gedegen kennis van onderzoeksmethoden en -technieken.
 • U kunt werken met moderne ICT-hulpmiddelen.
 • U heeft overtuigingskracht, kunt een oordeel vormen en bent u bewust van uw omgeving.
 • U kunt plannen en organiseren.
 • U heeft analytisch vermogen, kunt goed samenwerken en innovatief handelen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt maximaal € 4.964,- bruto per maand, bij een 36-urige werkweek. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tevens heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Overige arbeidsvoorwaarden

U volgt een jaar lang 1 dag per week de interne opleiding tot inspecteur. Daarnaast zijn er ruime scholingsmogelijkheden.

 

Bovenop het salaris en vakantiegeld kunt u rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een volledige vergoeding woon-werkverkeer (jaarkaart openbaar vervoer tweede klas). Bij de Rijksoverheid heeft u een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van uw arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Bijzonderheden

 • Een functiegericht assessment maakt deel uit van de selectieprocedure.
 • De functie van senior inspecteur maakt deel uit van de functiefamilie Toezicht in het Functiegebouw Rijk. Kijk op www.functiegebouwrijksoverheid.nl voor het volledige functieprofiel.

 

Informeren en solliciteren

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met mevrouw Mw. mr. drs. M.A. Schippers, programmadirecteur GGZ  06-15035779.

 

Solliciteren button

 

Bij de HR-afdeling  kun je via 030 -23 38 721 of vacatures@igz.nl meer informatie verkrijgen over de sollicitateprocedure.

 

Je kunt jouw sollicitatie indienen via: http://www.werkenvoornederland.nl.

 

Rijksoverheidlogo2

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan onze website door naar jouw relaties.

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief