Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Gezocht: medisch specialisten voor ziekenhuizen in Noorwegen

3 februari 2014

Actuele vacature aanbevolen door Dutch Health Network

 

In samenwerking met Helse Møre og Romsdal is Placement in Nederland en België op zoek naar gekwalificeerde medisch specialisten. Het betreft specialisten voor de ziekenhuizen in Kristiansund en Ålesund, aan de westkust van Noorwegen.

 

(Snel solliciteren of meer informatie! Stuur een mail met uw CV naar: http://www.placement.as. Ga voor meer informatie en uw aanmelding voor de informatieavond naar: http://noorwegen.placement.nl/14april)

 

Het betreft specialisten voor de ziekenhuizen aan de westkust van Noorwegen. We zoeken onder meer radiotherapeuten, cardiologen, longartsen, nefrologen, urologen, radiologen, psychiaters, microbiologen, verloskundigen.

 

Logo_HMR291x60

Helse Møre og Romsdal is onderdeel van Helse Midt-Norge, één van de vier openbare gezondheidsregio’s in Noorwegen. De specialistdiensten hebben onder meer de volgende verantwoordelijkheden: patiëntbehandeling, onderzoek en opleiden van personeel in de gezondheidszorg. Kernwaarden zijn veiligheid, respect en kwaliteit. De visie die men nastreeft is dat men samen met de patiënt aan diens gezondheid wil werken. In de regio wonen ruim 225.000 inwoners, verdeeld over 36 gemeenten in de provincie Møre og Romsdal. Er zijn circa 6.300 personen in dienst (4.200 FTE). Het totale budget is rond de 5 miljoen kronen. De service is zowel op psychisch als somatisch gebied gericht.

 

Functie-eisen

  • U heeft een afgeronde artsenopleiding met aanvullende specialisatie;
  • U beheerst een Scandinavische taal of leert momenteel één van de Scandinavische talen (Noors, Zweeds of Deens). Voorwaarde is dat u een Scandinavische taal beheerst op moment dat u in dienst treedt;
  • U bent in bezit van een Noorse autorisatie of gaat deze aanvragen;
  • U bent bereid zich in het westen van Noorwegen te vestigen.

 

Zie voor de volledige vacaturetekst ook: http://noorwegen.placement.nl.

 

Informatieavond

Op maandag 14 april 2014 organiseert Placement in Amersfoort een informatieavond over werken als medisch specialist in het westen van Noorwegen. Ga voor meer informatie en uw aanmelding voor de informatieavond naar: http://noorwegen.placement.nl/14april.

 

alesund

Relocation

U wordt tevens assistentie aangeboden bij de relocation van u en uw gezin. We assisteren onder meer in het zoeken naar werk voor uw eventuele partner, school en kinderopvang. Dit maatwerk geschiedt in samenwerking met onze Noorse partners.

 

Procedure in het kort

Voldoet u aan de functie-eisen, dan kunt u uw belangstelling, CV’s en diploma’s aan ons mailen. De CV dient in de Engelse of een Scandinavische taal te zijn.

 

Met deze link kunt u gemakkelijk uw CV aanbieden: http://www.placement.as.

 

Nadat wij uw gegevens ontvangen hebben, gaan we samen met de Noorse opdrachtgevers onderzoeken waar en op welke manier we een match tot stand kunnen brengen. Vervolgens nemen we contact met u op om de mogelijkheden verder te bespreken en eventueel afspraken te maken voor een nadere kennismaking. Er zullen 2-3 referenties ingewonnen worden.

 

Meer informatie

Wilt u eerst meer informatie, neemt u dan gerust contact op met Janet Roelofs, Placement AS. E-mail: jr@placement.no, telefoon: 0047 9204 9430

 

Solliciteren

 

Solliciteren button

 

U kunt solliciteren door uw CV in te dienen via de link: http://www.placement.as.

 

Print

 

________________________________________________________________

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com.

 

________________________________________________________________

 

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief