Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Reglement Sociale Media

27 mei 2013

Voor de sociale media platformen waarvan Dutch Health Network actief gebruik maakt geldt op hoofdlijnen het volgende Reglement Sociale Media.

 

Discussies (Discussions)

Heb je een onderwerp dat je wilt bespreken, of ben je benieuwd naar de visie van collega’s uit de Zorg en Welzijn, dan kan een discussie worden geplaatst via de tab ‘Discussies’ op iedere groep van het Dutch Health Network.  Zorg er wel voor dat jouw oproep een discussie op gang brengt. Oproepen in de trend van “nodig mij uit” of “sluit je aan bij mijn groep” of “link met mij en andere groepsleden” leveren geen inhoudelijke bijdrage aan het discussieforum en worden direct verwijderd. Het is – zonder voorafgaande toestemming van het management van het Dutch Health Network – niet toegestaan om een URL te vermelden in de titel of commentaar op een discussie.

 

Tip: het beste wat je voor jezelf kunt doen als enthousiaste netwerker is om actief lid van Dutch Health Network te worden en goede inhoudelijke discussies op gang te brengen en te houden. Andere leden zullen je gaan herkennen en volgen, en zullen dus sneller geneigd zijn om jouw Linkedin of Facebook profiel te bekijken om te zien wat je hen te bieden hebt!

Campagnes (Promotions)
Je mag in beperkte mate zelf een link naar jouw website of die van een andere organisatie plaatsen door deze te plaatsen via ‘Campagnes’ op de Campagne pagina van iedere groep van het Dutch Health Network. (bevat het bericht een te commerciële boodschap of is het puur voor het vestigen van aandacht of verkrijgen van leden of e-mail adressen voor jouw eigen website en bedrijfsvoering, dan verzoek ik je vriendelijk de regels te lezen verderop in dit reglement bij commercieel misbruik en de groepsregels op iedere LinkedIn groep).

 

Vacatures (aanbieden van en vragen om Jobs)

Plaats dan – in beperkte mate en niet meer dan 1 oproep per week – onder de tab ‘Vacatures. Indien vacatures als discussies of campagnes, worden deze direct verwijderd c q verplaatst. De vacature of beschikbaarheid s.v.p. zo ruim mogelijk beschrijven, dus alleen een verwijzing door middel van een URL van een andere website volstaat niet. In ieder geval dient de vacature of beschikbaarheid voorzien te zijn van een takenbeschrijving, functie eisen, type werkgever en de standplaats. Werving & Selectie bureaus dienen vooraf toestemming te hebben verkregen van het management van Dutch Health Network. Verder is het niet toegestaan om algemene oproepen te plaatsen om zonder toestemming van het management van Dutch Health Network oproepen te plaatsen voor het laten inschrijven op websites van externe vacaturebanken c.q. interim marktplaatsen.

 

Commerciële berichten (product, dienst of bedrijfspromoties)
Op de master groep en de sub-groepen van het Dutch Health Network staat het van elkaar leren, ervaringen delen en het ontwikkelen van de Zorg en Welzijn centraal. Dit betekent dat Dutch Health Network ‘goedkope’ en niet relevante advertenties en spam niet zal accepteren. Hieronder wordt onder andere verstaan het voor eigen gewin of aandacht doorlinken naar web pagina’s in de tabs discussies, campagnes en vacatures. Lead generatie tactieken zijn niet toegestaan. Wij willen te allen tijde hoogstaande inhoudelijke informatie over de Zorg en Welzijn bieden op het Dutch Health Network. Alle uitingen die niet bijdragen tot het in stand houden van de kwaliteit van ons netwerk worden door ons of de hiervoor aangestelde moderators en managers verwijderd.

 

Tip: Oproepen met een licht commercieel karakter kunnen alleen, mits gepast en als speciale aanbieding voor alle DHN leden, door het management van Dutch Health Network geplaatst worden in de rubriek discussies, campagnes of vacatures, de marktplaats op LinkedIn voor de Zorg en Welzijn. Met exclusieve partners en/of ambassadeurs van Dutch Health Network kunnen afwijkende afspraken worden gemaakt.

 

Evenementen (Events)

Toekomstige evenementen, workshops, seminars, beurzen, etc. dien je altijd te laten aankondigen via of na vooroverleg met het management van Dutch Health Network. Er moet wel een relevantie zijn naar de Zorg en Welzijn.

 

Slotbepalingen

De eigenaren van Dutch Health Network, ingeschreven bij de Kamers van Koophandel met nr 27369145 en 56159919, zijn ten allen tijde bevoegd het reglement te wijzigen.

 

Dit reglement zal de komende jaren waar nodig worden aangepast en uitgebreid.

 

In gevallen waarin dit reglement (nog) niet voorziet, beslissen de eigenaren of de aan de groepen verbonden managers van het Dutch Health Network op de sociale media platformen.

 

De datum van inwerkingtreding van (wijzigingen op) dit huishoudelijk reglement is 1 juni 2013.

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief