Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Nieuwsbrief Dutch Health Network – april 2011

1 mei 2011

Beste Dutch Health Network leden en overige belangstellenden,

De maand april heeft weer eens laten zien dat hij een eigen wil heeft! Prachtig voorjaars weer. Laat de zomer dit jaar maar eens echt komen!

Voor ons was de maand april even een maand van bezinning met o.a. een reis naar Gambia. Nadat ik het geweldige TEDxMaastricht had meegemaakt ontstond de behoefte om samen alles wat we dit jaar hebben meegemaakt even te laten dalen.

Ongelooflijk wat je op TEDxMaastricht aan informatie, indrukken en contacten kon opdoen. De hoofdrollen waren niet zozeer weggelegd voor prominente sprekers zoals o.a. Fred Lee en Wouter Bos. Het waren vooral de patiënten (ervaringsdeskundigen) die je de koude rillingen bezorgden en je steeds meer deed laten beseffen waar het nu eenmaal allemaal om draait in het leven van de (zieke of vitale ) mens! Op Internet is er inmiddels van alles terug te vinden over TEDxMaastricht. Google gerust maar eens en/of doe mee aan de hieruit voortvloeiende discussies op Dutch Health Network.

Goed is het ook om vast te stellen dat met het genoemde evenement een trend is gezet om bij evenementen de financiële drempel aanzienlijk terug te brengen door inschakeling van sponsors en mediapartners. Hierdoor kan gemakkelijker een waardevollere permanente dialoog ontstaan en onderhouden worden tussen meerdere belanghebbenden uit dezelfde keten.

In het 2e kwartaal zal Dutch Health Network wederom een aantal evenementen promoten. Zie hiervoor de evenementenkalender op WordPress, de LinkedIn groepen, Twitter en de Facebook pagina’s.

Het is mooi om te zien dat Dutch Health Network een ontmoetingsplaats is geworden met ruim 15.800 leden. De groei is niet meer te stuiten en de 20 sub-groepen nemen steeds meer de plek in waar met een specifieke focus zowel informatie, discussies en kansen voor jobs worden gedeeld. Dat brengt ook een keerzijde aan het licht. De noodzakelijke moderatie op de inbreng van vele leden is voor mij en Marianne erg arbeidsintensief. Om deze reden zullen wij dit jaar benutten om verder op zoek te gaan naar een beperkt aantal net zo idealistische partners welke de moderatie van sub-groepen voor hun rekening kunnen gaan nemen.

Daarnaast gaan we proberen om mijn droom te realiseren om samen met een of meerdere partners een jaarlijks terugkerend DHN evenement gestalte te gaan geven.

Verder ga ik vooral samen met Marianne genieten van wat er op ons af blijft komen. Na mijn eigen ziekenhuiservaring, waarbij ik fantastische zorg heb gekregen in het Diaconnessenhuis Leiden, ben ik e.e.a. gaan relativeren. Je komt er dan weer achter waar het echt om draait; je gezondheid dus en vanuit eigen je verantwoordelijkheid: je vitaliteit.

Dat is de reden dat ik naast aandacht voor Health, via zowel LinkedIn als Facebook, met deze nieuwsbrief extra aandacht wil vragen voor het Vitaliteit Netwerk. Dit is een van de sub-groepen van het Dutch Health Network waarin preventie centraal staat. Niet door alleen te roepen dat we keuzes moeten maken dan wel zorg in sommige situaties moeten onthouden aan mensen, maar vooral gericht op het voorkomen van ziekte. 800 leden hebben zich hier al bij aangesloten en met het Nederlands Kenniscentrum Vitaliteitsmanagement is in het het voorjaar op enthousiaste wijze de Vitaliteit 2.0 aftrapbijeenkomst georganiseerd. Ruim 120 belangstellenden waren daarbij aanwezig. Hier gaat absoluut een vervolg op komen.

Om lid te worden van deze sub-groep op LinkedIn klik je binnen het Dutch Health Network naar de button More – Subgroups. Of volg deze link: http://www.linkedin.com/groups?mostPopular=&gid=2871785

Op Facebook en Twitter is het Vitaliteit Netwerk inmiddels te vinden op http://facebook.com/vitaliteitnetwerk en http://twitter.com/vitaliteitnetw

Natuurlijk kun je Dutch Health Network zelf ook op Facebook en Twitter volgen. Dit zijn de links: http://facebook.com/dutchhealthnetwork en http://twitter.com/dutchhealthnetw

Wij wensen iedereen een genoegzame voor-zomer toe en blijf vooral Dutch Health Network en het Vitaliteit Netwerk (actief) volgen en steunen door hier bekendheid aan te geven aan jouw connecties.

Met vriendelijke groet,

Rob en Marianne Bergers

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief