Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Nieuwe vacature – Word jij senior inspecteur medische technologie bij de IGZ

9 mei 2014

Actuele vacature aanbevolen door Dutch Health Network

 

De Inspectie voor de Gezondheidszorg Programma Medische Technologie te Utrecht (IGZ) is op zoek naar een Senior inspecteur medische technologie

 

(Snel solliciteren of meer informatie! Ga direct naar: http://www.werkenvoornederland.nl)

 

Solliciteren button

 

Functieomschrijving

Als Senior Inspecteur werkt u in het team handhaving, analyse en communicatie van het programma medische technologie. U houdt toezicht op basis van relevante wetgeving en werkt mee aan de verdere uitbouw van het toezicht op medische technologie. Het is uw primaire taak om de omvangrijke wereld van medische technologie te doorgronden en keuzen voor het risico gebaseerde toezicht voor te stellen aan inspecteurs en de programmadirecteur. Informatie wordt steeds belangrijker om efficiënt en effectief toezicht te kunnen houden. U helpt mee te bepalen welke databronnen relevant zijn en richt samen met de afdeling Onderzoek & Innovatie dashboards in en stelt geaggregeerde rapportages op.

 

Achtergrond

U treedt op als projectleider of u neemt deel aan IGZ-brede projecten. U onderhoudt externe contacten met onder andere het Ministerie van VWS, koepelorganisaties in de zorg en in de industrie, buitenlandse inspectiediensten en internationale werkgroepen. Daarnaast voert u ook zelf inspecties uit of handelt u meldingen af. Tenslotte levert u bijdragen op beleids- en onderzoeksgebied en aan de ontwikkeling van methoden en technieken voor het houden van toezicht door de IGZ op medische technologie.   IGZ logo

 

IGZ logo

 

Functie-eisen

 • U heeft een afgeronde academische opleiding in een relevant vakgebied als informatiekunde, informatica, klinische fysica, wiskunde of epidemiologie.
 • U heeft meerdere jaren ervaring met technologische vraagstukken in de gezondheidszorg.
 • U kent de weg in de wereld van de medische technologie.
 • U heeft aantoonbare adviesvaardigheden binnen een politiek complexe organisatie.
 • U beheerst het Nederlands en het Engels uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
 • U werkt gestructureerd en modelmatig.
 • U heeft een sterk analytisch vermogen en overtuigingskracht.
 • U bent omgevingsbewust en kunt goed samenwerken.
 • U heeft goede communicatieve vaardigheden en bent flexibel.
 • U handelt innovatief en heeft visie.
 • U kunt goed plannen en organiseren en u bent resultaatgericht.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt maximaal € 4.964,- bruto per maand, bij een 36-urige werkweek. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Bovendien heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Organisatie

Het programma Medische Technologie bewaakt de (technische) kwaliteit en veiligheid van medische apparatuur en medische hulpmiddelen. Ook in de medische technologie gaan jaarlijks miljarden om. Het is onze taak er op toe te zien dat al die medische apparaten veilig en van de juiste kwaliteit zijn. Daarvoor onderhouden we relaties met fabrikanten, importeurs, handelaren, detaillisten, onderzoekers en zorginstellingen. Het programma Medische Technologie breidt de komende jaren sterk uit als gevolg van aangescherpt Europees beleid rondom het (internationale) toezicht op medische hulpmiddelen. Het programma staat voor de uitdaging om hier met verschillende expertiseteams invulling aan te gaan geven. Deze ontwikkeling loopt parallel met het verandertraject waarin de IGZ zich als organisatie bevindt. Ook de Europese wetgeving op het gebied van medische hulpmiddelen verandert sterk. De nieuwe wetgeving zal naar verwachting in 2016 van kracht worden.  

 

Klik voor meer informatie over deze vacature op onderstaande solliciteerknop of kijk op de site Werken voor Nederland.

 

Solliciteren button

 

Bij de HR-afdeling  kun je via 030 – 23 38 721 of vacatures@igz.nl meer informatie verkrijgen over de sollicitatieprocedure.

 

Je kunt jouw sollicitatie indienen via: http://www.werkenvoornederland.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 

Rijksoverheidlogo2________________________________________________________________

 

 

Kijk ook eens in de voor Dutch Health Network relaties aanbevolen webshop winkels bij CoolBlue (http://bit.ly/CoolBlue-webshop) en Bol.com (http://bit.ly/Bol-com-webshop).

CoolBlue WK 2

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com via de link: http://bit.ly/Bol-com-webshop.

________________________________________________________________

 

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief