Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Nieuwe vacature – Word jij inspecteur medische technologie bij de IGZ

15 april 2014

Actuele vacature aanbevolen door Dutch Health Network

 

De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) is op zoek naar inspecteur medische technologie

 

(Snel solliciteren of meer informatie! Ga direct naar: http://www.werkenvoornederland.nl)

 

Solliciteren button

 

Functieomschrijving

Als inspecteur met als aandachtsgebied inspecteren van fabrikanten van hoog risico medische hulpmiddelen en Notified Bodies maakt u deel uit van één van de expertise teams van het programma medische technologie, te weten het team inspecties.  U voert samen met senior inspecteurs inspecties uit bij fabrikanten van hoog risico medische hulpmiddelen en bij Notified Bodies en u beoordeelt samen met senior inspecteurs productdossiers.
De inspecties vinden zowel in Nederland als in andere Europese lidstaten plaats. Ook levert u bijdragen op beleids- en onderzoeksgebieden en aan de ontwikkeling van normen en technieken voor het houden van toezicht op Notified Bodies.

 

Achtergrond
U houdt toezicht op basis van relevante wetgeving en werkt u mee aan de verdere uitbouw van het toezicht op medische technologie. U onderhoudt externe contacten met onder andere het Ministerie van VWS, koepelorganisaties in de zorg en in de industrie, buitenlandse inspectiediensten en internationale werkgroepen.

 

IGZ logo

 

Functie-eisen

  • U beschikt over een HBO diploma op een relevant vakgebied;
  • Daarnaast heeft u ruime en professionele ervaring in de medische hulpmiddelen industrie (bv. R&D, productie, producttesting), waaronder op het gebied van kwaliteitsmanagement;
  • U heeft aantoonbare affiniteit met de gezondheidzorg;
  • Daarnaast heeft u ervaring met productwetgeving op het gebied van medische hulpmiddelen en met hoog risico medische hulmiddelen en de productveiligheid hiervan;
  • Tenslotte beschikt u zowel mondeling als schriftelijk over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en, gezien het sterke internationale karakter van het toezicht op medische technologie, de Engelse taal.

 

Een functiegericht assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris bedraagt maximaal € 3.852,- bruto per maand, bij een 36-urige werkweek. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tevens heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Bovenop het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogenaamde 13e maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Organisatie – Inspectie voor de Gezondheidszorg

Niemand twijfelt aan de noodzaak van een grondig toezicht op de gezondheidszorg. De Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) zorgt daarvoor. Met veel gevoel voor mensen die van de zorg gebruikmaken én voor hen die erin werken. Met een scherp oog voor de kwaliteit. Verantwoordelijk werk, soms zwaar, maar altijd inspirerend. Vaak ook in het brandpunt van de actualiteit.

 

Het programma Medische Technologie bewaakt en bevordert de optimale veiligheid van medische technologie en de toepassing ervan door toezicht en handhaving op fabrikanten en zorgverleners, om daarmee de kwaliteit en veiligheid van zorg voor de burger te bevorderen. Het programma breidt de komende jaren sterk uit als gevolg van aangescherpt Europees beleid rondom het (internationale) toezicht op medische hulpmiddelen. Het programma staat voor de uitdaging om hier met verschillende expertiseteams invulling aan te gaan geven. Deze ontwikkeling loopt parallel met het verandertraject waarin de IGZ zich als organisatie bevindt. Ook de Europese wetgeving op het gebied van medische hulpmiddelen verandert sterk. De nieuwe wetgeving zal naar verwachting in 2016 van kracht worden.

 

Meer informatie

Meer informatie over deze vacature vind je via de solliciterenknop (of reageerknop). Kijk voor andere vacatures op onze site Werken voor Nederland.

 

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer drs. ing. P.J.M. van Zeijst, Programmadirecteur, telefonisch bereikbaar op 070 – 30 41 653.

 

Klik voor meer informatie over deze vacature op onderstaande solliciteerknop of kijk op de site Werken voor Nederland.

 

Solliciteren button

 

Bij de HR-afdeling  kun je via 030 – 23 38 721 of vacatures@igz.nl meer informatie verkrijgen over de sollicitatieprocedure.

 

Je kunt jouw sollicitatie indienen via: http://www.werkenvoornederland.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

 

Rijksoverheidlogo2

________________________________________________________________

 

 

Kijk ook eens in de voor Dutch Health Network relaties aanbevolen webshop winkels bij CoolBlue (http://bit.ly/CoolBlue-webshop) en Bol.com (http://bit.ly/Bol-com-webshop).

CoolBlue WK 2

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com via de link: http://bit.ly/Bol-com-webshop.

________________________________________________________________

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief