Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Word jij de stevige resultaatgerichte controller bij Sensire in Varsseveld

4 juni 2014

Actuele vacature aanbevolen door Dutch Health Network

 

Gezocht: Stevige resultaatgerichte controller met brede blik die het best tot zijn/haar recht komt in een complexe dynamische omgeving

 

 

(ga voor snel solliciteren direct naar: www.werkenbijsensire)

 

Solliciteren button

 

Wie zijn wij?

Al meer dan zestig jaar is Sensire in de Achterhoek actief op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn. Sensire is een dynamische innovatieve zorgorganisatie die de klant-medewerker-relatie centraal stelt, plat is georganiseerd en al haar zorg levert vanuit zelfstandig werkende teams. De zelfstandig werkende teams zijn georganiseerd in klantlijnen, zoals: wijkzorg, wonen met zorg, behandel- en adviescentrum, jeugdgezondheidszorg etc. Ook investeren we in nieuwe vormen van zorg, zoals zorg-op-afstand, ook wel eHealth genoemd. We mogen zelfs met trots zeggen dat wij daarmee in Nederland de koploper zijn. De jaaromzet van Sensire bedraagt circa € 160 mln, verdeeld over de verschillende klantlijnen en wordt gerealiseerd door circa 4.000 directe medewerkers.

 

Qua ondersteunende processen streeft Sensire naar operational excellence. Tegen realistische kosten wordt een kwalitatief hoge dienstverlening aan de klantlijnen nagestreefd. Om dat te realiseren investeert Sensire veel in het digitaliseren van haar bedrijfsprocessen, maar ook in haar medewerkers. In afgelopen jaren heeft op beide terreinen een grote kwaliteitsslag plaatsgevonden. Maar Sensire is er nog niet, ze wil meer! Net als de dynamische omgeving waarin Sensire opereert is zij telkens op zoek naar verbetering en vernieuwing. Frisse, resultaatgerichte en ambitieuze medewerkers maken mede onderdeel uit van deze volgende stap.

 

De functie
Voor de afdeling Control zijn wij op zoek naar versterking van ons controllersteam. Wij zoeken een controller die de huidige en toekomstige financiële kaders schetst waarbinnen de zorgverlening van de klantlijnen plaats kan vinden. Een controller die op financieel vlak zelfstandig en sturend optreedt, financiën en klantlijn wederzijds met elkaar verbindt, resultaatgericht is, een gezonde dosis ambitie heeft en het best tot zijn/haar recht komt in een dynamische omgeving. Als controller ben jij samen met de klantlijn verantwoordelijk voor het te behalen financiële resultaat. De functie brengt dus een grote mate van verantwoordelijkheid met zich mee. Inhoudelijk bestaat de controllerfunctie uit een combinatie van financial en business controlling, die je binnen de bestaande kaders grotendeels zelf kunt en moet vormgeven.

 

Met andere controllers (HBO/ WO / WO+) vorm jij samen het controllersteam. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een optimaal verloop van de planning & control cyclus, de (financiële) informatievoorziening en de advisering van de verschillende klantlijnen. Daarnaast neem je deel aan Sensire brede projecten. Kortom, naast jouw verantwoordelijkheid voor één of meerdere klantlijnen, heb je ook nog een Sensire brede verantwoordelijkheid. De afdeling Control wordt op resultaten aangestuurd door de Manager Financiën & Control.

 

Wij vragen
De controller die wij zoeken in is het bezit van afgeronde financiële opleiding en opereert op WO+ werk- en denkniveau, beschikt over 10 tot 15 jaar werkervaring en heeft zowel affiniteit met de cijfers als met de (zorg)business.

 

Wij zoeken een stevige persoonlijkheid met de volgende kenmerken: eigenaarschap, sturing, analytisch vermogen, kritische oordeelsvorming, pragmatische insteek, brede vernieuwende blik en communicatief vaardig. Zelf omschrijven wij het wel als: “met de handen uit de mouwen, met de poten in de klei en met het hoofd in de wolken”. Kortom, een denker die ook doet en zich niet uit het veld laat slaan door de operationele dynamiek. Sensire kenmerkt zich, ingegeven door de platte managementstructuur, niet door een ‘delegeer- en afschuifcultuur’.

 

Als jij enthousiast raakt van de functie en het profiel dat wij schetsen, dan nodigen wij je van harte uit te solliciteren.

 

Kijk voor meer informatie op www.werkenbijsensire.nl.

 

Wij bieden
Wij bieden een zeer uitdagende en brede controllerfunctie binnen één van de grootste en meest dynamische zorgorganisaties van de Achterhoek. De standplaats is Varsseveld en is verkeerstechnisch vanuit alle windstreken uitstekend en filevrij te bereiken. Zowel de primaire als de secundaire arbeidsvoorwaarden die wij bieden, zijn passend voor de zwaarte van de functie. De werkweek bedraagt 36 uur en wij bieden je in eerste instantie een contract voor de duur van 1 jaar.

 

Solliciteren?
Mocht je meer informatie willen hebben over deze uitdagende functie, dan kun je contact opnemen met Marieke Bokkinga (Manager Financiën & Control). Zij is bereikbaar op 0314-356542 of per e-mail via m.bokkinga@sensire.nl.

 

Wij zien je cv en toelichting op je sollicitatie graag tegemoet. Reageer via het sollicitatieformulier op onze website of gebruik onderstaande button.

 

Solliciteren button

 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


logo sensire

________________________________________________________________

 

Kijk ook eens in de voor Dutch Health Network relaties aanbevolen webshop winkels bij Coolblue (http://bit.ly/Coolblue-webshop) en Bol.com (http://bit.ly/Bol-com-webshop).

CoolBlue WK 2

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com via de link: http://bit.ly/Bol-com-webshop.

________________________________________________________________

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief