Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Zoek je een kindercoach of kinderyogadocent ? Kies een bij stichting Adiona aangesloten professional

6 december 2017

Een kindercoach of kinderyogadocent levert een een wezenlijke bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van kinderen.

Kies uit de kindercoaches en kinderyogadocenten die zijn aangesloten bij Stichting Adiona.

 

 

 

Stichting Adiona is een beroepsorganisatie voor professionals binnen de vakgebieden kindercoaching en kinderyoga die vanuit verbinding, interactie en vertrouwen werkzaam zijn met en voor kinderen. 

 

Visie
Kindercoaching en kinderyoga leveren een wezenlijke bijdrage aan de persoonlijke ontwikkeling en bewustwording van kinderen, zodat zij kennis hebben van hun eigen potentieel. Vanuit dit bewustzijn kunnen kinderen zich positief ontwikkelen en zijn ze opgewassen tegen de levenslessen die op hun pad komen.

 

 

Alle kindercoaches en kinderyogadocenten die zijn aangesloten bij Adiona beschikken over een klachten- en geschillenregeling die voldoet aan de eisen van de Wkkgz en onderschrijven zowel de Adiona BeroepsCode als de meldcode kindermishandeling.

 

 

 

Wie zij aangesloten?
HIER staat een overzicht van alle kindercoaches en kinderyogadocenten die op dit moment bij Stichting Adiona zijn  aangesloten. Op de website is eenvoudig het overzicht per provincie te bekijken. (http://bit.ly/Adiona-Leden)

 

 

Kijk HIER voor de meest gestelde vragen over het Adiona lidmaatschap of contact met de ledenadministratie.

 

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize