Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Zoek je een nieuwe uitdaging? Kom op 12 januari 2016 alles te weten over het vak herstelcoach

10 november 2015

De introductiebijeenkomsten voor het vak herstelcoach en de opleiding tot herstelcoach worden georganiseerd door de Quasir Academy en Het ExpertiseBureau, aanbieder van ‘de herstelcoach’.

 

Ga voor meer informatie direct naar: www.quasir.nl

 

U wilt aan het werk als herstelcoach of u bent net begonnen en wilt uw basis verstevigen. Met succes zijn er halverwege dit jaar via de Quasir Academy tien herstelcoaches in opleiding gegaan. Maar de noodzaak en behoefte aan goed opgeleide herstelcoaches zal de komende jaren steeds verder gaan toenemen. Dus grijp deze unieke kans om je een introductiebijeenkomst te verdiepen of dit voor jou en jouw cliënten in je coachingspraktijk of als case-behandelaar meerwaarde kan betekenen.

 

Op 12 januari wordt er weer een introductiebijeenkomst georganiseerd. Neem hiervoor contact op met Quasir. Het aantal plaatsen is beperkt, wees er dus snel bij! Gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier op de website www.quasir.nl.

 

Ondanks de professionele handelswijze van klachtenfunctionarissen en professionals in letselschadetrajecten, kunnen cliënten die een traumatische ervaring hebben meegemaakt, soms even door de bomen het bos niet meer zien. Bijvoorbeeld doordat de schaderegeling maar niet wordt afgewikkeld of omdat ondanks de goede wil van alle betrokken partijen het een tijdrovend proces blijkt te zijn. Met als mogelijk gevolg dat het verdriet van de cliënt niet gaat afnemen of zelfs het herstel kan stagneren.

 

Bij dit soort situaties kan de cliënt kiezen voor begeleiding door een herstelcoach, en daarmee voor een eigen oplossing. Herstelcoaching gaat er namelijk van uit dat de cliënt zelf het beste weet wat je nodig hebt om te herstellen. Niet een ander, maar de cliënt zelf weet uiteindelijk waar hij of zij het meeste bij gebaat is!

 

Meer informatie over wat een herstelcoach concreet voor cliënten kan betekenen is terug te vinden op www.deherstelcoach.nl.

 

logo-deherstelcoach240x37

Bij de opleiding tot herstelcoach wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren herstelcoaches van Het ExpertiseBureau en de ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf.

 

Het Expertisebureau

Door de uitgebreide herstelcoach opleiding te volgen maakt u kennis met alle facetten van het mooie coachingsvak. Uw trainers komen uit de praktijk en zullen veel praktijksituaties met u behandelen en u zult veel oefenen.

 

Tijdens de introductiebijeenkomst krijgt u uitleg wat het vak herstelcoach inhoudt en wordt er uitgebreid ingegaan op een eventueel door u te volgen opleiding tot herstelcoach.

 

Aanmelden voor de introductiebijeenkomst:
Gebruik het aanmeldingsformulier op de website van Quasir.

 

Meer informatie:
Meer informatie over de opleiding tot herstelcoach kunt u opvragen bij het secretariaat van Quasir via het contactformulier op de website.

 

balk e-mail goed

 


Onderstaand nog enkele boekentips voor DHN leden

 

9200000045983390 Heel de dokter adhd opgeruimd
Ondernemen en innoveren Power to the people - marketing in de zorg
Social media zakelijk twitteren Facebook

Bekijk het boek door op de betreffende afbeelding te klikken.


 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl


 

En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal 125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125


 

Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief