Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Wat kan de zorg sector op 2 november leren op het gebied van gastblijheid van andere branches?

15 september 2015

Unieke masterclass Gastblijheid voor managers, beleidsadviseurs en studenten met raakvlakken in de Zorg en Welzijn

 

Dutch Health Network nodigt u van harte uit voor de masterclass Gastblijheid.

 

weblogo

 

De masterclass Gastblijheid is een initiatief van Johan Lammers oprichter van de Lammers Support Group en wordt georganiseerd op 2 november bij Orpheus in Apeldoorn.

Lammers

Het doel van de masterclass is om directe en blijvende verbindingen te leggen tussen de verschillende branches zoals zorg, welzijn, horeca, toerisme, retail en mobiliteit op het gebied van gastblijheid en klanttevredenheid. Wat kunnen we van elkaar leren om dit verder te professionaliseren en elkaar te inspireren?

 

Laat u tijdens deze masterclass inspireren door bijvoorbeeld Jan Willem Nugteren, Manager Gastvrijheid Ziekenhuis Bernhoven. In 2016 willen ze het meest mensgericht ziekenhuis van Nederland zijn. Hoe bereiken ze dat en hoe werden ze het meest gastvrije ziekenhuis van 2014?

 

Interessante sprekers en top keynotes

Gastheren vanuit de praktijk zetten u aan het denken en bieden u praktische handvatten en inzichten. Zo kunt u na afloop direct aan de slag om gastvrijheid binnen uw bedrijf naar een nog hoger niveau te tillen om optimale gastblijheid te realiseren. Want gastblijheid is het toverwoord.

 

Tijdens de masterclass staan voor u op het podium:

  • Alex van Hooff – Directeur van Burgers Zoo. Hoe zij 1,4 miljoen gasten per jaar gastvrij ontvangen in hun zoo met hun activiteiten horeca, evenementen, toerisme en retail en wat kunnen we daarvan leren.
  • Vincent Dordregter – Assistant Manager Corneliani ( onderdeel van Oger ) Hoe creëer je een sfeer in je zaak van gastblijheid?
  • Jeroen van der Veen – Gastheer & Regisseur van Gastvrijheid en Manager Van der Valk de Cantharel over hoe gastvrijheid kan bijdragen aan het geluk van een ander.
  • Lex van den Elsen Manager Dealer Development bij Louwman & Parqui importeur van Toyota en Lexus. Hoe werden zij 4 keer oprij winnaar van de CCDNA Award als meest klantvriendelijke bedrijf van Nederland?
  • Jan Willem Nugteren Manager Gastvrijheid Ziekenhuis Bernhoven. In 2016 willen ze het meest mensgericht ziekenhuis van Nederland zijn. Hoe bereiken we dat en hoe werden we het meest gastvrije ziekenhuis van 2014?

 

U krijgt verder antwoord van verschillende ervaringsdeskundigen en experts op vragen zoals:

 

  • Hoe creëer ik een sfeer in mijn organisatie van duurzame gastblijheid?
  • Hoe kunnen we met gastblijheid een bijdrage geven aan het geluk van een ander?
  • Welk leiderschap is nodig vanuit het gastblijheids perspectief?
  • Wat kunnen we van elkaar leren op het gebied van gastblijheid vanuit de horeca, toerisme, zorg, retail, welzijn en mobiliteit?

 

Meer informatie

 

U kunt zich hier inschrijven voor dit evenement, de uitnodiging of deelnemersinformatie bekijken en route-informatie inzien. Er is een speciaal studententarief voor MBO en HBO scholieren.

 

Inschrijven button

 

Speciaal voor u zijn er een aantal arrangementen samengesteld om uw verblijf zo productief, aangenaam en gastvrij mogelijk te maken.

 

Wilt u alvast een voorproefje hoe initiator Johan Lammers aankijkt tegen gastheerschap en gastblijheid waardoor met name de zorg en welzijn van andere branches kan leren! Bekijk dan hier onderstaande review over en beschrijving van zijn boek “WAUW”.

 

Wauw

 

 

Graag tot 2 november.

 

Met Gastvrije groet,

Johan Lammers en Rob Bergers,

 


 

Onderstaand nog enkele boekentips voor DHN leden

 

9200000045983390 Heel de dokter adhd opgeruimd
Ondernemen en innoveren Power to the people - marketing in de zorg
Social media zakelijk twitteren Facebook

Bekijk het boek door op de betreffende afbeelding te klikken.


 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl


 

En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

Cooldeal 125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125


 

Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief