Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Volg Workshop Oriëntatie leergang Klachtenfunctionaris. De opleiding is per 10 februari geaccrediteerd door de SNRO.

6 maart 2014

Overweeg je een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt of wil je iets anders gaan doen binnen de zorg of welzijn sector!

 

Oriënteer je dan binnenkort op de zeer gewenste en uitdagende functie als klachtenfunctionaris/bemiddelaar of cliëntenvertrouwenspersoon voor de zorg of welzijn sector. Het leren omgaan met klachten en conflicten in de zorg en welzijn sector wordt steeds belangrijker en hierin wordt de komende jaren door deze sectoren fors geïnvesteerd (zowel in mensen als systemen).

 

Immers, de patiënt dient altijd centraal te staan en er moet sneller worden geleerd van onnodige conflicten en fouten in de zorg.

 

Investeer een ochtend op donderdag 13 maart 2014 of donderdag 3 april 2014 voor jezelf. (direct  inschrijven: Schrijf je in door een mail te sturen aan: info@quasir.nl of bel naar het kantoor op: 0561 – 61 87 11)

 

De workshop Oriëntatie leergang Klachtenfunctionaris/bemiddelaar of cliëntenvertrouwenspersoon Zorgsector en het bijbehorende ontwikkelingstraject is bestemd voor alle huidige middelaars/functionarissen die reeds werkzaam zijn of op korte termijn dit willen gaan worden en graag (bij-)scholing willen. En natuurlijk is deze workshop ook een enorme kans voor mensen met ervaring en/of passie voor de zorgsector welke de ambitie hebben om zich te laten omscholen tot klachtenfunctionaris in de zorg of welzijn sector.

Quasir nieuw

De opleiding klachtenfunctionaris/bemiddelaar zorgsector is per 10 februari geaccrediteerd door de SNRO. De organisatie van deze opleiding is in handen van Anja Scheper, directeur Quasir.

 

Quasir heeft al meer dan 25 jaar expertise in onafhankelijke klachtenbemiddeling en klachtenmanagement in de gezondheidszorg en kan je aan het einde van de ochtend ook goed adviseren welke stappen je het beste kunt nemen voor jouw leerdoelstellingen en ambitie. Speciaal voor DHN leden kan deze workshop worden aangeboden voor € 75 (excl. btw). Na deze workshop kun je in overleg met de trainingscoördinator Marijke Levelink of Anja Scheper besluiten om een vervolgtraject te gaan doorlopen met alle of een aantal vaste dagmodules. Dus er zijn geen verdere verplichtingen dan een investering van het genoemde bedrag aan inschrijfgeld. Quasir is specialist in onafhankelijke klachtenbemiddeling en afhandeling van klachten in de gezondheidszorg. Al meer dan 25 jaar. Zij leveren verschillende diensten aan zorgverleners als ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, verpleeg- en verzorgcentra en psychiatrische instellingen.

 

Aanmelden en informatie

 

Schrijf je in door een mail te sturen aan: info@quasir.nl of bel naar het kantoor op: 0561 – 61 87 11. Ga voor meer informatie over de missie en visie van Quasir naar: http://quasir.nl.

 

Quasir banner

 

________________________________________________________________

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com via de link: http://bit.ly/Bol-com-webshop.

 

________________________________________________________________

 

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief