Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Volg de Leergang Health Care Finance aan de Erasmus Universiteit | start 7 oktober 2014 – Vraag de factsheet aan

2 juni 2014

Health Care Finance is van levensbelang!

 

(dit is de link naar de factsheet: www.erasmusacademie)

 

In 2015 wordt de integrale bekostiging van kracht in de gezondheidszorg. Deze en andere maatregelen brengen grote veranderingen teweeg in de financiering van de zorg. In samenwerking met het instituut Beleid & Management Gezondheidszorg (iBMG) introduceert Erasmus Academie de Leergang Health Care Finance, Financieel Management voor Zorgprofessionals.

 

De Leergang Health Care Finance leert u (weer) grip te krijgen op het financieel management van een zorgorganisatie. Of dat nu is op het niveau van kostenbeheersing, verantwoorde investeringen of risicomanagement, de Leergang Health Care Finance geeft u de tools in handen om op verantwoorde wijze financiële beslissingen te nemen. De taal van de leergang is Nederlands.

 

Ga voor meer informatie naar de website of vraag hier de factsheet aan voor meer informatie of schrijf u hier direct in en profiteer van minimaal 5% korting.

 

download

 

 

Inhoud

De Leergang Health Care Finance start op 7 oktober 2014 en bestaat uit drie modules van elk twee dagen, die u ook afzonderlijk kunt volgen. Tijdens elke bijeenkomst betrekken leidende gastdocenten uit de Nederlandse zorg de theorie op de actualiteit van de Nederlandse zorgpraktijk. De drie modules zijn:

 

  1. De kosten van zorg: kostprijsberekening van organisaties, zorgdiensten en vanuit patiëntperspectief;
  2. Operationeel financieel management: operationele kosten, opbrengsten en marge;
  3. Strategisch financieel management: ondernemerschap, innovatie, planning & control, financial governance.

 

De cursus omvat activerende onderwijsvormen waaronder het werken met en aan casussen. Daarin is nadrukkelijk ook ruimte voor eigen voorbeelden, zodat de cursus gevoed kan worden door uw eigen actualiteit en u gemakkelijk de verbindingen met uw eigen praktijk kunt leggen.

 

Resultaat

De Leergang Health Care Finance zorgt ervoor dat u gedegen kennis krijgt van onmisbare strategische competenties op het terrein van financiële analyse en financieel management. Na afloop bent u in staat om de financiële vraagstukken in de zorg van vandaag en morgen van succesvolle antwoorden te voorzien.

 

Doelgroep

U bent een academisch of HBO+ opgeleide manager, werkzaam in de gezondheidszorg en u staat op het punt meer financiële verantwoordelijkheid te krijgen, dan wel dat u meer grip wenst te krijgen op grote financiële vraagstukken in uw project- of advieswerk. U werkt in een ziekenhuis, verpleeg- of verzorgingstehuis, in de jeugd- of gehandicaptenzorg, revalidatie, thuiszorg, eerstelijnscentrum, ZBC, of u bent consultant, et cetera. De leergang draagt bij aan uw functioneren in de huidige functie en het klaar zijn voor de volgende stap in uw carrière.

 

Prijs

De investering in deze leergang bedraagt € 3.495,- (Alle bedragen zijn vrijgesteld van btw.). Bij het cursusgeld zijn parkeerkaarten, dagarrangementen en cursusmateriaal inbegrepen. De Leergang Health Care Finance kan eventueel ook tegen een meerprijs per module gevolgd worden. Het modulair volgen van de leergang kan alleen indien de leergang in haar geheel ook doorgaat. De prijs per losstaande module is € 1.495.-.

 

Korting

Profiteer nu van een korting en ontvang als relatie van het Dutch Health Network sowieso 5% korting op de cursusprijs. Alumni van Erasmus Academie en van iBMG ontvangen 10% korting op de cursusprijs.

 

Bijzonderheden

Door de wijze van voorbereidingen, het groepswerk, en het dagprogramma biedt de leergang volop gelegenheid tot netwerken en samenwerken aan cases uit de cursus of uit de eigen praktijk.

 

Ga voor meer informatie naar de website of vraag hier de factsheet aan voor meer informatie of schrijf u hier direct in en profiteer van minimaal 5% korting.

 

Inschrijven button

 

Erasmus Academie, instituut voor postacademisch onderwijs van de Erasmus Universiteit Rotterdam, verzorgt gespecialiseerde cursussen voor professionals. Ons doel is om u met onze cursussen nieuwe inzichten te geven die u inspireren en motiveren. Dat gebeurt op de grens van wetenschap en praktijk. Met kennis waarmee u effectief aan de slag kunt. Kennis die leidt tot persoonlijke groei en sterkere organisaties. Kennis ook, die uiteindelijk leidt tot een duurzame, rechtvaardige en open samenleving voor ons allemaal. Kijk voor meer informatie over Erasmus Academie op www.erasmusacademie.nl.

 

Logo EA

 

 

________________________________________________________________

 

 

Kijk ook eens in de voor Dutch Health Network relaties aanbevolen webshop winkels bij CoolBlue (http://bit.ly/CoolBlue-webshop) en Bol.com (http://bit.ly/Bol-com-webshop).

CoolBlue WK 2

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com via de link: http://bit.ly/Bol-com-webshop.

________________________________________________________________

 

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief