Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Veilig en betrouwbaar gegevens uitwisselen voor de beste zorg Weekonnect: 17-19 April – Fokker Terminal Den Haag

10 april 2018

 

Dankzij digitale zorg krijgen mensen meer regie over hun eigen gezondheid en kunnen zorgprofessionals de beste zorg leveren op de juiste plek, op het juiste moment. Digitale zorg komt pas echt tot bloei als we in staat zijn om veilig en betrouwbaar gegevens uit te wisselen. Hoe doe je dat en vooral hoe doen we dat samen? Je ontdekt het tijdens de Weekonnect van 17-19 april in de Fokker terminal Den Haag waar je gratis toegang hebt.

 

 

GRATIS

GRATIS

 

 

 

De Weekonnect is een driedaags evenement voor bestuurders, (ICT)managers, adviseurs, informatie-experts bij zorginstellingen, softwareleveranciers, overheden, verzekeraars, start-ups en adviesbureaus die samen willen bouwen aan een duurzaam informatiestelsel in de zorg. De sessies gaan over gegevens eenduidig en aan de bron vastleggen en informatie veilig, gestandaardiseerd en met borging van privacy uitwisselen. Ook is er aandacht voor het inrichten van organisatieprocessen op zo’n manier dat implementatie en opschaling gemakkelijker wordt. De vele praktijkvoorbeelden uit de zorg en inspiratie uit andere sectoren, helpen jou een stap verder op jouw missie naar de best mogelijke zorg! Bekijk hier het uitgebreide programma per dag.

 

 

 

 

De sprekers tijdens de Weekonnect staan online. Bekijk hier het overzicht van alle sprekers.

 

Nog één week om je gratis te registreren voor de Weekonnect. Ben jij er ook bij? Schrijf je hier in voor één of meerdere dagen.

Zie ook: www.weekonnect.nl / Twitter: @weekonnect

 

 

 

   

   

 

 

 


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize