Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Vanaf nu kun je een webshop op de website van Dutch Health Network laten plaatsen

23 mei 2014

De website van Dutch Health Network (DHN) is met gemiddeld ruim duizend bezoekers per dag aantrekkelijk geworden voor het publiceren van webshops ?

 

Dat kan door middel van de publicatie van een eigen pagina op het Dutch Health Network en een ondersteunende button bovenaan in het linkermenu. Wil je een Zorg en Welzijn gerelateerde webshop beginnen of je bestaande webshop uitbreiden? Denk aan een combinatie met de website van Dutch Health Network.

 

Met een webshop op internet gekoppeld aan het grootste zorg en welzijn netwerk van Nederland en België, is je afzetmarkt veel groter en de kosten zijn relatief laag. Eigenlijk zou je gek zijn om als ondernemer met uitbreidingsplannen om níet voor een webshop te kiezen.

 

Bol winkel

 

Het online winkelen is de afgelopen jaren spectaculair gegroeid. Ondanks de economische crisis steeg de omzet van verkopen via internet in 2011 tot 9 miljard euro, blijkt uit de Markt Monitor van belangenvereniging Thuiswinkel.org. Dat onderzoek bevat meer klinkende cijfers:

 

  • bijna 80 miljoen online bestellingen
  • 10,5 miljoen online kopers
  • bestellingen: 13% groei ten opzichte van 2010
  • kopers: 10% groei ten opzichte van 2010

 

Voor 2014 wordt opnieuw een stijging van de online consumentenbestedingen verwacht, naar een waarde van 10 miljard Euro.

 

Maak daarom gebruik van onze faciliteit om jouw webshop via ons uitgebreide netwerk toegankelijk te maken. De complete inhoud van jouw webshop stel je beschikbaar voor alle bezoekers en leden van Dutch Health Network!

 

Klik hier voor een voorbeeld van een door Dutch Health Network geëxposeerde webshop, zoals weergegeven onder het tabblad “Webshops“.

 

Webshop

 

Dutch Health Network Services rekent voor de opname en weergave van jouw webshop op een aparte pagina onder het tabblad “Webshops” en een eigen button in het linkermenu een vast bedrag van € 299,- per maand exclusief btw voor een minimale termijn van 3 maanden.

 

Daarbij is inbegrepen een kwartaal promotiebericht van jouw website aan alle DHN volgers op social media met een waarde van € 499 excl. btw.

 

Voor meer informatie kun je via mail contact opnemen met Dutch Health Network Services.

 

Informeer ook via het contactformulier naar onze voorwaarden voor het op onze website laten plaatsen van al jouw nieuwsberichten of blogs.

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief