Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Vacature – Word jij Technisch Applicatiebeheerder bij een dienstverlener in de gezondheidszorg

21 januari 2015

Namens een vernieuwende, vooruitstrevende en toonaangevende dienstverlener in de gezondheidszorg, zoeken we een goede Applicatiebeheerder die van afwisseling houdt.

 

(wil je meer informatie over deze vacature! Ga dan direct naar: http://bit.ly/TechnischApplicatiebeheerder)

 

Informatie meer

 

Functie-inhoud

Als technisch applicatiebeheerder ben je een belangrijk deel van je tijd bezig met ‘connectivity’, het koppelen van informatiestromen van de diverse samenwerkende organisaties zodat gegevens gedeeld kunnen worden. Als applicatiebeheerder coördineer je testen, rapporteert daarover en implementeert vernieuwingen en/of wijzigingen. Hierin wordt nauw samengewerkt met je collega’s uit de organisatie en is inzicht in de werkprocessen belangrijk. Verder verzorg je samen met je collega’s de 2e lijns ondersteuning voor de in- en externe klanten in het gebruik van hun ICT omgeving. Je werkt mee in vernieuwingsprojecten, lost op korte termijn storingen en gebruikersvragen op, doet voorstellen en realiseert verbeteringen in de applicatieomgeving. Daarnaast speel je een rol in de verdere professionalisering van het team. Als applicatiebeheerder beheer je applicaties als ManualMaster, Trodis, XDS en EasyWare. Daarnaast ontwikkel je op termijn HL7-koppelingen en beheer je de Cloverleaf communicatieserver. Dit doe je samen met je collega’s op de afdeling. Een veelzijdige functie met een grote mate van zelfstandigheid. Klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, structuur, open blik en uitstekende communicatie zijn belangrijk in deze functie.

 

Functie eisen

Voor deze functie is minimaal relevant HBO werk- en denkniveau vereist. Je werkt planmatig en behoudt overzicht. Qua persoon ben je leergierig, klantvriendelijk, communicatief en sociaal vaardig. Je bent goed in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je bent initiatiefrijk en beschikt over een groot probleemoplossend vermogen. Bij voorkeur beschik je over enige kennis van virtualisatie m.b.t. XDS, Teleview, Citrix, Res Powerfuse en VMware.

 

Bedrijfsprofiel

De organisatie is een vooruitstrevende en toonaangevende dienstverlener in de eerstelijns gezondheidszorg in Zuid Holland. Met 450 medewerkers ondersteunt de organisatie huisartsen en verloskundigen op snelle, betrouwbare en servicegerichte wijze met diagnostische informatie en ondersteunende diensten, zodat deze hun patiënten optimaal kunnen behandelen. De organisatie is in de basis een informatie leverancier, waar ICT een spilfunctie vormt. De ICT afdeling beheert de bestaande omgeving en bouwt aan nieuwe mogelijkheden en biedt daarmee een uitdagende werkomgeving. Het aantrekkelijke aan de omgeving waarin je komt te werken is het vernieuwende aspect. De organisatie heeft al jaren geleden ingezien dat meegaan in de ontwikkelingen van groot belang is. In korte tijd is een aantal mooie samenwerkingen beklonken die de komende jaren ten uitvoer gebracht zullen worden. Voor jou betekent dat veel vernieuwing, afwisseling, verbreding en waarschijnlijk verdieping van kennis.

 

Voor deze functie is De CAO Ziekenhuizen is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 55 (€ 2.443 tot € 3.592 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek, afhankelijk van ervaring). Een 13e maand en pensioenregeling behoren eveneens tot het pakket arbeidsvoorwaarden. Het 4 x 9 uur werken is mogelijk en het volgen van een studie/cursus wordt gestimuleerd. Er is goede balans tussen werk en privé en hoge mate van vrijheid binnen deze functie.

 

Locatie

Rotterdam

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie en de organisatie kun je via mail contact opnemen met Jeroen Jutten (j.jutten@qpr-online.nl).

 

Informatie meer

 

Solliciteren?

 

button direct solliciteren

 

QPR helpt organisaties op het gebied van P&O, recruitment en interim.

 

QPR_Logo_nieuw

 


 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op een van de onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!

 


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief