Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Vacature – word jij Medewerker Planning & Control bij de ViVa! Zorggroep

12 januari 2015

De afdeling Planning & Control, onderdeel van Economische en Administratieve Dienst (EAD),  van de ViVa! Zorggroep zoekt op korte termijn een medewerker Planning & Control.

 

(wil je meer informatie over deze vacature! Ga dan direct naar: http://bit.ly/MedewerkerPlanningControl)

 

ViVa! Zorggroep is een zorginstelling die een breed assortiment aan zorg en diensten levert, met een sterke maatschappelijke functie. Het betaalbaar en bereikbaar houden van zorg voor kwetsbare groepen is een belangrijke missie en hier levert de afdeling P&C een aanzienlijke bijdrage aan.

 

De functie

Als medewerker Planning & Control ben je onder meer verantwoordelijk voor het opstellen van in- en externe rapportages, begroting en meerjarenbegroting, dit conform een rapportagecyclus.

 

Je maakt analyses, signaleert risico’s en stelt verbetervoorstellen op. Je hebt een belangrijke ondersteunende rol in de bedrijfsvoering in de organisatie, die momenteel in transitie is en waarbij de beheersing van de (financiële) processen een zeer belangrijke rol speelt. Naast de reguliere werkzaamheden heb je ook als specifiek aandachtsgebied het ontwikkelen, onderhouden en rapporteren van vastgoed en treasury activiteiten.

 

  • Je bent gedreven en kundig op HBO/WO werk- en denkniveau op bedrijfseconomisch /bedrijfskundig gebied;
  • Meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie in de zorgsector, bij voorkeur ervaring met AWBZ financiering;
  • Kennis van wet- en regelgeving binnen de zorg, zoals de ZZP financieringsstructuur, en bekend met de ontwikkelingen met betrekking tot het scheiden van wonen en zorg;
  • Je bent iemand met een proactieve, open instelling, je hebt goed ontwikkelde sociale (advies) vaardigheden zoals tact en overtuigingskracht, en je bent in staat om op diverse niveaus contacten te onderhouden;
  • Je bent analytisch sterk, klant- en resultaatgericht, kritisch en in staat om zelfstandig te werken zonder de verbinding en samenwerking te verliezen met de collega’s van de afdeling.

 

Arbeidsvoorwaarden zijn conform cao VVT. Salarisinschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, deelname in pensioenfonds Zorg & Welzijn en een fietsenplan.

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over de functie en de organisatie kun je contact opnemen met Ingrid Westerveld, Hoofd Planning & Control, tel. 088 – 995 8676.

 

Informatie meer

 

Interesse?

Solliciteren? Dit kan tot maandag 19 januari 2015 via onderstaande knop:

 

 

button direct solliciteren

 

Ga voor meer informatie over de Viva! Zorggroep naar: http://bit.ly/ViVaZorggroep

 

logoVivaZorggroepNew

 

 


 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op een van de onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!

 


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief