Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Vacature | Word jij een van de adviseurs bij Collegamento en ga je opdrachten vervullen in de zorg en in gemeenten

27 januari 2016

Collegamento zoekt adviseurs

 

Collegamento, werkzaam voor organisaties in het publiek domein: gemeenten, gezondheidszorg, onderwijs en wooncorporaties, zoekt twee nieuwe collega’s.

 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste adviseurs die binnen de gezondheidszorg en/of gemeenten ondernemend, adviserend en procesbegeleidend aan de slag willen.

 

Onze opdrachtgevers zitten voornamelijk in de zorg (care) en in gemeenten. Voor hen doen wij zeer diverse opdrachten:

 • advisering bij – en begeleiding van fusies en reorganisaties (richten, inrichten en implementatie)
 • begeleiding van de implementatie van grote verander- en ontwikkelopgaven
 • advisering over – en begeleiding bij leiderschapsvraagstukken (vraagstukken op het gebied van sturing en leiderschapsontwikkeling)
 • professionalisering van medewerkers en de samenwerking binnen teams (persoonlijk leiderschap, succesvol samenwerken, resultaatgericht werken, ….)
 • Zelfsturing, met name, binnen de zorg

 

En dat is nog maar een greep uit de diverse opdrachten waar wij aan werken en hebben gewerkt. Bekijk de voorbeelden op onze website www.collegamento.nl.

 

delft1

 

Wat vragen wij

 

Gedrag:

 • Je kunt goed met mensen omgaan
 • Je bent open en communicatief ingesteld en kan goed luisteren
 • Je houdt scherp de focus op de opdracht die je moet realiseren

 

Drijfveren:

 • Je vindt het leuk om invloed uit te oefenen
 • Je wilt graag concrete resultaten behalen
 • Je wilt graag anderen helpen en samen resultaten halen
 • Je krijgt energie om met opdrachtgevers te werken aan resultaten waarvan de opbrengsten groter zijn dan de kosten

 

Talenten:

 • Je kunt je makkelijk inleven in anderen
 • Je ziet samenhang in vraagstukken en legt makkelijk de hele puzzel

 

Wat bieden wij

Wij bieden je mooie uitdagingen (zowel in de opdrachten als binnen ons bureau) die veel van je vragen en je uitdagen. Daar staat tegenover dat je bij ons ruimte krijgt om met je talenten aan de slag te gaan en je verder  te ontwikkelen.

 

Geïnteresseerd?

Neem dan direct contact met ons op óf lees eerst meer op www.collegamento.nl.

 

Over ons

Collegamento werkt voor organisaties in het publiek domein: gemeenten, gezondheidszorg, onderwijs en wooncorporaties. Juist daar moeten ingrijpende keuzes worden gemaakt. Keuzes die lef vragen. Keuzes die focus geven. Keuzes die de organisatie in staat stelt om met minder méér te doen. Collegamento helpt om die keuzes te maken en de consequenties van die keuzes te hanteren.

 

De adviseurs van Collegamento werken samen met de klant aan focus (moeten), perspectief (willen), ordening, analyse en ontwikkeling (kunnen) en effectief leiderschap en oplossingen (durven). Aansluitend bij de drijfveren van mensen en de effectiviteit van hun gedrag èn onderlinge samenwerking versterkend. Voortdurend in verbinding. Actief betrokken. Deskundig en ervaren. Maar ook rolvast, zodat onze opdrachtgevers in positie zijn en blijven. Daardoor kunnen we onze belofte nu al 10 jaar waarmaken: “Met Collegamento maak je keuzes!”

 

LOGO NEW collegamento FC

 

 


 

Onderstaand nog enkele boekentips voor DHN leden

 

9200000045983390 Heel de dokter adhd opgeruimd
Ondernemen en innoveren Power to the people - marketing in de zorg
Social media zakelijk twitteren Facebook

 

Bekijk het boek door op de betreffende afbeelding te klikken.

 


Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

Businessdeal       Webshops

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 • Coolblue (http://bit.ly/CoolblueWebshop)
 • Bol.com (http://bit.ly/Bol-com-webshop)

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

Cooldeal 125x125                


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

[bol_bestsellers limit=”4″ block_id=”bol_52b072a60fb5d_bestsellers” cat_id=”0″ name=”Bol.com” sub_id=”DHN 2013-12″ title=”Bestsellerslijst Bol.com winkel van Dutch Health Network Services” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”457″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]   [bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_52b070c52cc39_search-form” cat_id=”0″ cat_select=”0″ default_search=”” name=”Bol.com zoekwidget” sub_id=”DHN 2013-12″ link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize