Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Vacature: Sensire zoekt een resultaatgerichte en pragmatische Senior Business Controller

29 december 2015

Sensire zoekt een resultaatgerichte en pragmatische Senior Business Controller die het best tot zijn/haar recht komt in complexe en dynamische omgeving.

 

Lijkt het jou wat om te werken in een sector die volop in beweging is als gevolg van grote wijzigingen in de financieringssystematiek? Kun jij acteren als brede sparringpartner voor directie en management van het zorgbedrijf en de financiële resultaten vertalen naar de business alsook andersom. Ben jij in staat om zowel als financieel maar ook als business controller te opereren? Dan zoeken wij jou!

 

Ga met de link http://bit.ly/Senior-Business-Controller direct naar alle actuele vacatures van Sensire.

 

Senior Controller die financiën en zorgbusiness onderling verbindt en koers zet

Wij zoeken een controller die de huidige maar ook de toekomstige financiële kaders schetst waarbinnen de zorgverlening moet plaatsvinden, maar ook de huidige en financiële resultaten monitort en de ontwikkelingen hierbinnen op eenvoudige wijze weet te vertalen naar de business. Kortom, met een blik op de toekomst houd je de huidige resultaten en ontwikkelingen in de gaten. Je stuurt vanuit je rol als controller de financiële resultaten de goede kant op en hebt het lef om, vanuit je expertise en ervaring, tijdig de juiste acties in gang te zetten. Deze acties kunnen ook op het bedrijfskundig/ bedrijfsvoering vlak liggen.

 

Ben jij een controller die zelfstandig en sturend optreedt, resultaatgericht is, een gezonde dosis ambitie heeft en het best tot zijn/haar recht komt in een dynamische omgeving, waarbij morgen weer anders is dan vandaag? Ben jij een controller met een brede blik, die samen met de collega’s eruit wil halen wat er in zit, met oog voor zowel de financiën als de kwaliteit van zorg?

 

Je maakt onderdeel uit van een jong en fris controllersteam

Met andere controllers (WO/WO+) vorm jij samen het controllersteam. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor een optimaal verloop van de planning & control cyclus, de (financiële) informatievoorziening en de financiële sturing en advisering van het zorgbedrijf als geheel. Er zijn tevens adviseurs bedrijfsvoering actief die zorgen voor de juiste vertaling van de bedrijfmatige en financiële prestaties richting de uitvoerende teams in het veld. Kortom, je bent omringd door een heel team! Het controllersteam valt onder de afdeling Financiën (naast P&O en ICT onderdeel van het Servicebedrijf) dat aangestuurd wordt door de concerncontroller, tevens directeur van het Servicebedrijf.

 

!cid_image001_gif@01D13E40 

 

Een greep uit je taken als Senior Business Controller

Als senior controller:

 • Ben je financieel sparringspartner voor de directieraad en het managementteam
 • Neem je deel aan het managementteam waarin jij verantwoordelijk bent voor het onderdeel financiën
 • Leg je de verbinding tussen Financiën, P&O en ICT om zo tot een multidisciplinaire en makkelijk implementeerbare oplossing te komen
 • Reken je allerhande business cases, beleidsmaatregelen en plannen door zodat je weet of het onderdeel op koers ligt en welke acties nodig zijn voor de toekomst
 • Ondersteun (regel) je de contractering met zorgverzekereraars en andere financiers zodat omzet en werkgelegenheid voor de toekomst behouden blijft
 • Ben je klankbord op en heb je affiniteit met een breed scala aan onderwerpen die het terrein van de zorg/bedrijfsvoering raken

 

Wij vragen

Qua competenties en persoonlijkheid zoeken wij zoeken een stevige persoonlijkheid met de volgende kenmerken: eigenaarschap, zelfactiverend vermogen, sturing, verbinding, analytisch, kritische oordeelsvorming, pragmatische insteek, lef, creativiteit, brede vernieuwende blik en communicatief en adviesvaardig. Zelf omschrijven wij het wel als: “met de handen uit de mouwen, met de poten in de klei en met het hoofd in de wolken”. Kortom, een denker die ook doet en zich niet uit het veld laat slaan door de operationele dynamiek. Uitgedrukt in de kleurenwaaier zoeken wij een ‘rood gele persoonlijkheid, met oog voor het proces’. Wij zoeken nadrukkelijk geen traditionele controller die alleen uitblinkt in rekenkunsten en praat in euro’s.

 

De Senior Controller die wij zoeken beschikt over:

 • Een afgeronde financiële opleiding en opereert op WO+ werk- en denkniveau (RA, RC, RO, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie)
 • Minimaal 7 jaar werkervaring in financiële functie, ervaring in de zorgbranche is daarbij een nadrukkelijke pré
 • Up to date kennis van trends, ontwikkelingen én wet- en regelgeving op het brede terrein van Financiën, maar ook op aanverwante gebieden;
 • Ervaring met het maken van gedegen financiële en bedrijfskundige vraagstukken, het doorrekenen van business plannen, financiële rapportages en management informatie;
 • Inzicht en vaardigheid met geautomatiseerde systemen zoals Excel. Daarnaast heb je affiniteit met verregaande digitalisering van processen en informatievoorziening.

 

Wij bieden

Een uitdagende functie voor 36 uur per week (32 uur in overleg). Je krijgt bij aanvang een contract voor de duur van een jaar. Daarbij hebben wij de intentie om aansluitend een vast dienstverband aan te bieden. Op deze functie is de CAO VVT van toepassing. De beloning is afhankelijk van de werkervaring en het track record dat je mee brengt. Daarnaast bieden wij een auto van de zaak, thuiswerkfaciliteiten en opleidingsmogelijkheden.

 

Je standplaats is Varsseveld, wat filetechnisch zeer goed te bereiken is (Utrecht – Varsseveld: 1 uur enkele reis)

 

Informatie

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Marieke Bokkinga, directeur van het Servicebedrijf, bereikbaar via 0314-35 65 42.

 

Er is geen specifieke sluitingsdatum van toepassing. We sluiten de vacature wanneer het wervingstraject dit toelaat. We zien je reactie met belangstelling tegemoet.

 

Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

logo sensire


 

Onderstaand nog enkele boekentips voor DHN leden

 

9200000045983390 Heel de dokter adhd opgeruimd
Ondernemen en innoveren Power to the people - marketing in de zorg
Social media zakelijk twitteren Facebook

 

Bekijk het boek door op de betreffende afbeelding te klikken.

 


Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

Cooldeal 125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125


 

Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief