Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Larikslaan2 vacature voor een: Consulent Sociaal Team

12 februari 2018

Larikslaan2 is dè toegang tot zorg en welzijn voor alle inwoners in de gemeente Leusden.

 

 

Per direct zijn wij op zoek naar een:Heb je ervaring met meervoudige complexe problematiek? Casusregie en trajectbegeleiding? Wil je inwoners ondersteunen bij vergroting van hun zelfredzaamheid, en begeleiding bieden die is afgestemd op hun vraag en situatie? Dan willen we je graag ontmoeten.

 

Als consulent van het Sociaal Team krijg je te maken met een breed scala aan meervoudige vragen van inwoners. Volgens het principe van vraag verheldering analyseer je de situatie en breng je de wensen, behoeften, problemen en hulpvragen samen met de inwoner in kaart. Je stelt indicaties vast en zelfstandig of in samenwerking met derden voer je op methodische en resultaatgerichte wijze interventies uit. Je biedt kortdurende ondersteuning aan de inwoner en zijn/haar netwerk en werkt waar nodig samen met zorgprofessionals uit de keten. De vraag van de inwoner is leidend. Uitgangspunt is één huishouden, één plan en één vast aanspreekpunt per huishouden.

 

Opleiding en ervaring • Relevante HBO opleiding met minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in het maatschappelijk werk met doelgroepen met complexe meervoudige problematiek • Bij voorkeur expertise op het gebied van OGGZ • Kennis van en inzicht in wet- en regelgeving m.b.t. zorg en welzijn • Kennis van en inzicht in relevante maatschappelijke ontwikkelingen

 

Het Sociaal Team van Larikslaan2 werkt nauw samen met interne collega’s, maar ook met professionals uit het netwerk. Casussen komen binnen via collega’s en via zorgprofessionals. Inwoners leggen niet zelf het eerste contact met het Sociaal Team. In het Sociaal Team is expertise op het gebied van jeugd- en opvoedhulp, maatschappelijk werk, geriatrie, geestelijke gezondheidszorg, cliëntondersteuning en huiselijk geweld aanwezig. De medewerkers gaan naast de inwoner staan, bieden zelf ondersteuning en schakelen zo nodig specialistische hulp in.

 

Belangstelling, reageren? Vacature: Consulent Sociaal Team Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Tommelien Majoor (teamleider). Je gemotiveerde sollicitatie met C.V. ontvangen we graag voor 20 februari 2018 per mail (t.majoor@larikslaan2.nl) of per post: Larikslaan2, Larikslaan 2, 3833 AM Leusden.

 

Larikslaan2 is de plek voor vragen, ideeën, advies en ondersteuning op het gebied van zorg, welzijn, wonen, opvoeden en opgroeien. In nauwe samenwerking met de gemeente Leusden geeft Larikslaan2 deels uitvoering aan de Jeugdwet, de Wmo en het welzijnsbeleid. Bij Larikslaan2 werken circa 45 enthousiaste, betrokken professionals. Meer weten? Kijk op www.sociaalplein-leusden.nl.

 

Neem contact op

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief