Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Vacature | Beleidsadviseur onderwijs en volksgezondheid bij de gemeente Ede

16 juni 2016

De gemeente Ede kiest voor food. In een jonge, groene stad van ontmoeten en verbinden.

 

De gemeente Ede, nu 110.000 inwoners, blijft groeien. Stad en organisatie zijn volop in ontwikkeling. Het World Food Center, de Kennisas Ede-Wageningen, de nieuwe woon-, werk- en leefwijk Veluwse Poort en een nieuw intercitystation Ede-Wageningen maken van Ede een dynamische en ambitieuze stad. De gemeente Ede is een groene en sociaal sterke stad. Midden in het land, midden in de topregio Food Valley. Dit vraagt om resultaatgerichte mensen met visie en passie, die de strategische ambities van de gemeente Ede samen met bewoners, bedrijven en bestuur realiseren. Voor meer informatie zie World Food Center Food Valley en Kennisas.

 

Gezocht: Beleidsadviseur onderwijs en volksgezondheid |Tijdelijke functie met uitzicht op een vast dienstverband (0,8 fte)

 

De functie
De afdeling Samenleving en Beleid maakt beleid. Dat doen we samen met maatschappelijke organisaties, bedrijven en inwoners. We maken beleid op de terreinen jeugd, zorg en welzijn, werk en inkomen, economie, wonen, sport, cultuur en onderwijs.

 

In verband met het vertrek van een collega zoeken wij versterking van de beleidscapaciteit op de beleidsterreinen onderwijs en volksgezondheid. Thema’s waarmee jij je bezig zal gaan houden zijn o.a. VVE, Kinderopvang,  Publieke gezondheidszorg en Jeugdgezondheidszorg. In voorkomende gevallen ben je flexibel inzetbaar op beleidsdossiers in de breedte van het sociale domein.

 

Belangrijkste taakonderdelen

 • je signaleert ontwikkelingen op het gebied van de beleidsterreinen, verricht extern onderzoek en vertaalt ontwikkelingen in beleidsvoorstellen, programma´s (projectmatig) en beleids- en beheersinstrumenten ter implementatie en uitvoering van beleid;
 • op het gebied van volksgezondheid werk je regionaal samen met andere gemeenten;
 • je adviseert, bereidt besluitvorming voor en maakt afspraken over de beleidsterreinen in samenwerking met maatschappelijke partners en andere overheden;
 • je levert een bijdrage aan projecten;
 • je draagt zorg voor de vertaling van vastgesteld beleid en toetst en evalueert de uitvoering;
 • je behandelt subsidieaanvragen en je bent accounthouder voor gesubsidieerde instellingen.

 

Het profiel
Je hebt een HBO werk- en denkniveau. Je bent beleidsadviseur op bovengenoemde beleidsterreinen, maar je kijkt en acteert ook over de grenzen van die beleidsterreinen heen, waarbij je samen met je collega’s innovatieve oplossingen bedenkt. Dit doe je in interactie met de omgeving. Hierbij kan sprake zijn van tegenstrijdige belangen. Nieuw beleid toetst je aan politieke keuzes, budgettaire afwegingen, wet- en/of regelgeving, kwaliteitsnormen en effectmetingen. Je werkt intern nauw samen met andere afdelingen, binnen projectteams en met beleidsadviseurs van andere disciplines.

 

Je beschikt over voldoende politiek-bestuurlijke sensitiviteit om de bestuurlijke en maatschappelijke impact van dossiers te kunnen inschatten en je hebt inzicht in brede, complexe maatschappelijke processen en vraagstukken en beleidseffecten. De beleidsadviseur werkt en denkt van buiten naar binnen. Je bent flexibel en kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en taakvelden. Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring op beide beleidsterreinen. Brede expertise op het sociaal domein is een pre. Je kent de landelijke wet- en regelgeving. Een lokaal en/ of regionaal relevant netwerk is een pre.

 

Om de functie goed te kunnen uitoefenen zijn de volgende competenties van belang:

 • mondelinge uitdrukkingsvaardigheden;
 • schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
 • expertise op het vakgebied;
 • resultaatgerichtheid;
 • kwaliteitgerichtheid;
 • samenwerken;
 • probleemanalyse.

 

Het aanbod
Het betreft een benoeming voor de periode van 1 jaar (0,8 fte). Bij goed functioneren wordt de benoeming omgezet naar een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring, maximaal schaal 10 ( € 4.105,- bruto per maand bij een 36 urige werkweek).

 

De procedure
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan vóór 29 juni 2016 via onderstaande solliciteerbutton of ga naar: http://bit.ly/beleidsadviseur.

button direct solliciteren

 

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Ankie van de Kruijs, afdelingsmanager Samenleving en Beleid, via telefoonnummer 0318-680610 of via de mail: ankie.van.de.kruijs@ede.nl. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Roxanne van den Tweel, personeelsconsulent, roxanne.van.den.tweel@ede.nl.

 

Logo Ede


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize