Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Uitnodiging congres Samen Zelfzorg, het evenement op 11 december over Zelfmanagement in de Zorg voor professional en patiënt

11 november 2015

Kom 11 december naar het congres Samen Zelfzorg.

 

Ga voor meer informatie direct naar: www.samenzelfzorg.nl

 

Doe actief mee of luister naar  lezingen, best practices, werksessies en paneldiscussies over verschillende onderwerpen van bekende sprekers zoals Charles Groenhuijsen (Journalist), Marieke Schuurmans (Hoogleraar Verplegingswetenschap, Lector Zorg voor Ouderen), Anja van de Aa (directeur GezondNL), Irma Verdonck-de Leeuw (Hoogleraar psychosociale oncologie VU University, Jaap Trappenburg (Projectleader Taste), Floor Schepers (medisch hoofd afdeling Psychiatrie UMC Utrecht) en vele anderen.

 

Het congres Samen Zelfzorg, een enement over Zelfmanagement in de Zorg voor professional en patiënt, wordt voor de eerste keer georganiseerd door Jaarbeurs. Laat u helemaal bijpraten tijdens het congres Samen Zelfzorg waarbij “samen voor eigen regie” het motto is; en bepaal mede de toekomstagenda van Zelfmanagement in de Zorg. Samen, omdat de dialoog tussen professional en patiënt hierbij van groot belang is en zorgt voor verbinding.

 

13467 JAA SZZ Topbalk 610x115 v1

 

De professionals kunnen (huis)artsen zijn, maar ook assistenten, (specialistische) verpleegkundigen, praktijkondersteuners, beleidsmakers, managers, directie, onderzoekers en andere professionals in de zorg van zowel de eerste als de tweede lijn. Onder patiënten verstaan we personen die een chronische aandoening hebben en daar (eigen) regie over (willen) behouden.

 

Aan de hand van een divers programma, bestaande uit een plenair en interactief gedeelte, leert u om te gaan met Zelfmanagement in de Zorg. Top keynote sprekers zorgen, onder leiding van dagvoorzitter Charles Groenhuijsen, voor boeiende plenaire lezingen. Specialisten op het gebied van Zelfmanagement in de Zorg spreken over belangrijke ontwikkelingen en kansen. U verlaat het congres met minimaal 1 nieuw idee, 1 nieuw contact, 1 nieuw inzicht en duidelijke handvatten op het gebied van Zelfmanagement in de Zorg.

 

U kunt zich hier aanmelden. 

Ga hiervoor naar www.samenzelfzorg.nl of klik op onderstaande button.

 

button meer info

 

 

13384 JAA Samen Zelfzorg logo 7MLS

 


Onderstaand nog enkele boekentips voor DHN leden

 

9200000045983390 Heel de dokter adhd opgeruimd
Ondernemen en innoveren Power to the people - marketing in de zorg
Social media zakelijk twitteren Facebook

Bekijk het boek door op de betreffende afbeelding te klikken.


 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl


 

En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

Cooldeal 125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125


 

Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief