Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Speciale e-learning voor ouderen- en gehandicaptenzorg

14 april 2020

Tandenpoetsen levensgevaarlijk door Corona

 

In de ouderen- en gehandicaptenzorg is het heel normaal dat zorgverleners de tanden (helpen) poetsen van hun cliënten. Maar omdat het Coronavirus verspreidt via virusdruppels die vrijkomen bij hoesten, niezen en dus ook tandenpoetsen, is dat een potentieel levensgevaarlijke activiteit. Zorgprofessionals kunnen dus beter op veilige afstand blijven als zorgvragers hun tandenpoetsen.

 

 

Door verschillende partijen worden richtlijnen gemaakt hoe te handelen bij het Coronavirus zoals bijvoorbeeld het RIVM, het Landelijk Centrum Infectiepreventie, Vilans en VGN. Maar deze informatie staat versnipperd en is vaak geschreven in lastig zorgjargon.

 

Daarom heeft een deskundig team met onder meer aankomend artsen van E-learning Made Easy een e-learning ontwikkeld waarin de officiële richtlijnen worden vertaald naar de praktijk van de ouderen- en gehandicaptenzorg.

 

 

De e-learning is 100% is gericht op het Coronavirus en hoe medewerkers besmetting van zorgvragers en zichzelf kunnen voorkomen.

 

 

“Het is een compleet nieuwe e-learning die door het team van E-learning Made Easy onlangs is gemaakt. Met aandacht voor algemene maatregels, isolatieverpleging, persoonlijke beschermingsmiddelen en welzijnsaspecten,“ vertelt Hedwig Schlötjes-Belle, oprichter van E-learning Made Easy.

 

 

 

De e-learning is geschreven in begrijpelijke taal. Hij is speciaal gemaakt voor iedereen die met ouderen en gehandicapten werkt. De lesstof blijft toegankelijk voor cursist ook na het halen van de toets.

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief