Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Senior Projectmanager

19 februari 2021

 

Houd jij er van om complexe projecten te draaien, verantwoordelijkheid te dragen en zowel de grote lijnen als details te bewaken? Vind je de dynamiek en spanning van werk in, met en voor de zorg een katalysator in plaats van een hindernis? Tenzinger zoekt een senior projectmanager die het hoofd koel houdt en de verwachtingen van onze klanten overtreft. Pas jij in dit beeld? Lees dan snel verder.

 

Wat ga je doen?

 

De afdeling Solutions (onderdeel van Tenzinger Professional Services) wordt gevormd door een viertal teams van consultants en projectmanagers die zich richten op een specifiek zorgsegment. Ze zijn verantwoordelijk voor hun klanten in de VVT, Gehandicaptenzorg, GGZ en klinische praktijken. De consultants brengen de behoefte van de klant in kaart en stemmen deze af met de mogelijkheden van onze EPD/ECD-pakketten. De projectmanagers zijn verantwoordelijk voor het hele traject rond implementatie, planning en budget.

 

Als senior projectmanager binnen Solutions bij Tenzinger ben je verantwoordelijk voor alle complexe projecten bij zorginstellingen en -praktijken binnen ons klantenportfolio. Je bent specialist op het gebied van projectmanagement en bent in staat om naast operationeel ook op tactisch en strategisch niveau te opereren. Je hebt ervaring in de zorg en IT en je weet wat de zorgbranche nodig heeft. Dit past bij de ambitie van Tenzinger om vanuit kennis toegevoegde waarde te bieden en haar marktpositie uit te bouwen.

 

Binnen projecten ben je verantwoordelijk voor het managen van proces, planning en budget. Je bewaakt de scope en identificeert wensen, past daarop het project en/of projectaanbod aan. Als projectmanager ben je kritisch naar de gemaakt uren en ben je scherp op mogelijkheden voor meerwerk of upgrades. Je maakt projectplannen inclusief de scope en deliverables en bent verantwoordelijk voor het behalen ervan. Per project bepaal je de inzet van de consultants en coacht binnen het project de junior en medior consultants. Je mag daarbij over de grenzen van de organisatieonderdelen heen denken.

 

Je bent een echte business partner voor onze klanten. Jouw stakeholders zijn daarbij uiteenlopend, zoals een Raad van Bestuur, directie, locatiemanagers, hoofd ICT, maar ook de behandelaren en verpleegkundigen. Je voelt goed aan wat iedereen nodig heeft en kan je ook inleven in elke gebruiker of participant in het project. Je anticipeert op externe ontwikkelingen het die project kunnen beïnvloeden en speel je daarop in zodat de dienstverlening altijd optimaal blijft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een wetswijziging die 6 maanden na oplevering van het project ingaat, door daar nu al rekening mee te houden bij de inrichting, lever je de klant echt meerwaarde op.

 

 

Wat vragen wij van je?

 

 

Je brengt veel ervaring mee, maar bent nog altijd aan het onderzoeken hoe je het beste resultaat behaalt. Je past hierbij je eigen acties aan, maar ook de aanpak, inhoud en werkwijze van het projectteam. Je bent niet alleen een projectmanager naar onze klanten en je teamleden toe, maar draagt dit ook binnen de rest van de organisatie uit. Je zoekt altijd naar mogelijkheden en oplossingen om Tenzinger en haar dienstverlening nog beter te maken.

 

Verder vragen we van je dat je:

 

 • Beschikt over een sterk ontwikkelde organisatiesensitiviteit en empatisch vermogen;
 • Resultaat- en oplossingsgericht bent;
 • Besluitvaardig bent en overtuigingskracht bezit;
 • Daadkrachtig stuurt op kwaliteit en coachend optreedt collega’s;
 • Een goede balans hebt weten te vinden in overview en pragmatiek.

 

Daarnaast vragen wij het volgende van je:

 

 • Minimaal vijf jaar projectmanagement ervaring vanuit een softwareleverancier (EPD, CRM of ERP) bij externe opdrachtgevers binnen de zorg met focus op budget, planning en proces;
 • Een afgeronde Hbo- of WO opleiding;
 • Je bent aantoonbaar verantwoordelijk geweest voor grote software implementatieprojecten waarbij je sturing hebt gegeven aan projectteams.
 • Je bent gewend multidisciplinair te werken, beschikt over een helicopterview, maar hebt ook oog voor detail indien nodig.

 

Wat bieden we je?

 

Bij Tenzinger zijn we elke dag bezig om bij te dragen aan een betere zorg voor iedereen, voor nu en in de toekomst. Je kunt bij ons echt impact maken met je werk, naar onze klanten toe, maar ook naar onze collega’s en jezelf. We geloven heilig in voortdurende ontwikkeling en scholing en denken altijd met je mee.

 

Kortom, we bieden je:

 

 • Een zeer veelzijdige en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid;
 • Informele werkomgeving met platte organisatiestructuur;
 • Marktconform salaris;
 • Vrijheid en zelfstandigheid:
 • De kans om mee te bouwen aan fantastische zorg.

 

Wie zijn wij?

 

Tenzinger helpt zorginstellingen met het optimaliseren van zorgprocessen. Zodat zorgprofessionals zich kunnen focussen op waar het werkelijk om gaat: goede zorg verlenen!

 

We hebben ruim 310 medewerkers. We zijn een enthousiast en professioneel team van collega’s die zeer nauw betrokken is bij onze klanten. We streven excellente dienstverlening na waarbij we de zorg maximaal ontzorgen.

 

Tenzinger maakt impact in de zorg, doe jij mee? Reageer dan snel op deze vacature en solliciteer direct!

 

 

 

Heb je vragen over deze vacature?

 

Daniel van Os

Corporate Recruiter

 + 31 88 648 13 10
 daniel.van.os@tenzinger.com
 +31 6 50 16 39 94

Neem contact op


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize