Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Senior Business Consultant

19 februari 2021

 

Help jij mee met ons doel om de zorg optimaliseren? Wil jij met jouw kennis en ervaring complexe projecten en opdrachten in de zorg oppakken? Echt van betekenis zijn en samen de zorg beter maken? Dan zoeken we jou!


Bij Tenzinger werken ruim 310 collega’s dagelijks aan het verbeteren van de zorg. We implementeren, optimaliseren en ontwikkelen betere, slimmere en efficiëntere processen, projecten en oplossingen. Ons team van 50 energieke en ervaren consultants zoekt een senior collega om samen verder mee te groeien.

 

Wat ga je doen?

 

Als senior business consultant binnen Tenzinger Professional Services werk je samen met (senior) collega’s aan uitdagende projecten voor zorgorganisaties binnen de Zorg. Met jouw expertise, creativiteit en ervaring ben je in staat om als project- of programmamanager de regie te nemen en zorg voor een goede voortgang van het project. We zoeken iemand die ruime ervaring heeft als projectleider, maar die ook hart heeft voor consultancy, die vanuit de inhoud de leiding pakt. Iemand die dus niet alleen affiniteit heeft met projectmanagement, maar ook inhoudelijk zijn of haar zegje kan doen.

 

De inhoud van de projecten is divers: van strategietrajecten, fusie-, (re)organisatie- en samenwerkingsvraagstukken tot besturingsvraagstukken en procesoptimalisatie. Je schakelt op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau. In deze rol ben jij de inhoudelijke expert die de scope bepaalt, voortgang monitort en het succes van het project over de finishlijn brengt. Je kunt bijvoorbeeld op het volgende scenario worden ingezet: Een zorginstelling verkeert in financieel zwaar weer en moet een grote besparing realiseren binnen de eenheid Finance & Control. Jij geeft leiding aan een programma waarin de centrale en decentrale zorgadministratie en de patiëntlogistiek worden gereorganiseerd. Tijdens het programma geef je ook interim leiding aan de teams, werf je een nieuwe manager en leidt je diegene op.

 

Wie zoeken wij?

 

Je hebt meerdere jaren ervaring binnen de zorg als programmamanager, teamlead of projectleider. Je bent gedreven om de zorg te verbeteren en houdt van aanpakken. Je bekijkt de zorg met de ogen van een ondernemer: je denkt in oplossingen, ziet kansen en grijpt deze met beide handen aan. Vanuit jouw expertise weet je mensen te overtuigen en mee te nemen in jouw visie. Je overziet de hoofdlijnen en bewaakt de kwaliteit tot in de details.

 

Verder vragen wij:

  • Een afgeronde opleiding op HBO of WO-niveau (bij voorkeur in de richting gezondheidswetenschappen, bedrijfskunde of informatiemanagement);
  • Werkervaring binnen projectmanagement, bij voorkeur binnen de ziekenhuiszorg of sociaal domein;
  • Commerciële ervaring en/of ervaring als adviseur of consultant is een pré.

 

Wat bieden wij jou?

 

Allereerst bieden we jou een professionele, gezonde organisatie, waar al onze collega’s met grote betrokkenheid, passie en plezier werken.

 

Daarnaast bieden we jou:

  • Een functie met betekenis en impact;
  • Naast een goed salaris bieden we een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: Pensioenregeling en collectieve zorgverzekering, leaseauto, laptop en telefoon en bij goed functioneren een vast contract;
  • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden naar jouw wensen en op maat;
  • Vrijheid en zelfstandigheid;
  • Prettige werk-privé balans;
  • Een heerlijke lunch in ons eigen restaurant;
  • Leuke collega’s, informeel samenwerken en ruimte om je collega’s ook buiten de werkinhoud te leren kennen.

 

Wie zijn wij?

 

Tenzinger helpt zorginstellingen met het optimaliseren van zorgprocessen. Zodat zorgprofessionals zich kunnen focussen op waar het werkelijk om gaat: goede zorg verlenen!

 

We hebben ruim 310 medewerkers. We zijn een enthousiast en professioneel team van collega’s die zeer nauw betrokken is bij onze klanten. We streven excellente dienstverlening na waarbij we de zorg maximaal ontzorgen.

 

Tenzinger maakt impact in de zorg, doe jij mee? Reageer dan snel op deze vacature en solliciteer direct!

 

Heb je vragen over deze vacature?

 

 

 

 

Daniël van Os

 

Corporate Recruiter

 

+31 88 648 13 10
daniel.van.os@tenzinger.com
+31 6 50 16 39 94

 

Neem contact op


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize