Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Risicomanagement in de praktijk – meld je aan voor kosteloos webinar en download de referentiecase

17 april 2014

In dit webinar zie je aan de hand van aansprekende voorbeelden hoe je risicomanagement praktisch kan vormgeven in zowel de zorg als welzijn.

 

Dit is de link om de referentiecase snel en kosteloos te downloaden en/of je aan te melden voor het webinar op dinsdag 13 mei van 10.00 tot 11.00 uur: http://bit.ly/webinar-risicomanagement.

 

Inschrijven button

 

 

 

Risicomanagement krijgt steeds meer de aandacht die het verdient. Bestuurders en managers van zorgorganisaties, maar zeker ook zorgprofessionals, zijn zich in toenemende mate bewust van de noodzaak om risico’s te onderkennen en te beheersen.

 

In deze referentiecase lees je op welke manier ORO, een gehandicaptenorganisatie in de regio Zuidoost Brabant, zichzelf heeft geëvolueerd naar een ondernemende organisatie met een gedegen risicomanagementbeleid als essentieel onderdeel.

 

 

Marieke Kessels

 

Risicomanagement kan leiden tot verbeteringen op verschillende gebieden. Maar hoe vorm je een gedegen risicomanagement beleid? Of heeft jouw organisatie al een risicoprofiel op centraal niveau en wil je nu ook op decentraal niveau aan de slag? In dit webinar laten wij aan de hand van aansprekende voorbeelden van onder andere Rijnstate en ORO zien hoe je risicomanagement praktisch kan vormgeven.

 

Inschrijven button

 

 

Met de link http://bit.ly/webinar-risicomanagement of door op bovenstaande afbeelding te klikken kan de referentiecase kosteloos worden gedownload en/of kun je je aanmelden voor het kosteloze webinar op dinsdag 13 mei van 10.00 tot 11.00 uur.

 

Meld je nu ook aan voor de Infoland nieuwsbrief en ontvang de nieuwste White Papers, tips over onze software, webinar aankondigingen en meer. Direct aanmelden

 

LOGO INFOLAND

 

________________________________________________________________

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com via de link: http://bit.ly/Bol-com-webshop.

 

________________________________________________________________

 

 

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief