Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Volg de Workshop Oriëntatie leergang Klachtenfunctionaris of Cliëntenvertrouwenspersoon.

6 juni 2013

 

Overweeg je een nieuwe uitdaging op de arbeidsmarkt of wil je iets anders gaan doen binnen de zorg of welzijn sector!
Oriënteer je dan binnenkort op de zeer gewenste en uitdagende functie als klachtenfunctionaris of cliëntenvertrouwenspersoon voor de zorg of welzijn sector. Het leren omgaan met klachten en conflicten in de zorg en welzijn sector wordt steeds belangrijker en hierin wordt de komende jaren door deze sectoren fors geïnvesteerd (zowel in mensen als systemen).

 

Immers, de patiënt dient altijd centraal te staan en er moet sneller worden geleerd van onnodige conflicten en fouten in de zorg.

 

Investeer een ochtend op donderdag 20 juni 2013 of vrijdag 13 september 2013 voor jezelf. De workshop Oriëntatie leergang Klachtenfunctionaris of cliëntenvertrouwenspersoon Zorgsector en het bijbehorende ontwikkelingstraject is bestemd voor alle huidige middelaars/functionarissen die reeds werkzaam zijn of op korte termijn dit willen gaan worden en graag (bij-)scholing willen.
En natuurlijk is deze workshop ook een enorme kans voor mensen met ervaring en/of passie voor de zorgsector welke de ambitie hebben om zich te laten omscholen tot klachtenfunctionaris in de zorg of welzijn sector.

 

Quasir klein

 

De organisatie is in handen van Anja Scheper, directeur Quasir BV. Quasir heeft al meer dan 25 jaar expertise in onafhankelijke klachtenbemiddeling en klachtenmanagement in de gezondheidszorg en kan je aan het einde van de ochtend ook goed adviseren welke stappen je het beste kunt nemen voor jouw leerdoelstellingen en ambitie.
Speciaal voor DHN leden kan deze workshop worden aangeboden voor € 75 (excl. btw). Na deze workshop kun je in overleg met de trainingscoördinator Marijke Levelink of Anja Scheper besluiten om een vervolgtraject te gaan doorlopen met alle of een aantal vaste dagmodules. Dus er zijn geen verdere verplichtingen dan een investering van het genoemde bedrag aan inschrijfgeld.
Quasir is specialist in onafhankelijke klachtenbemiddeling en afhandeling van klachten in de gezondheidszorg. Al meer dan 25 jaar. Zij leveren verschillende diensten aan zorgverleners als ziekenhuizen, thuiszorgorganisaties, verpleeg- en verzorgcentra en psychiatrische instellingen.

 

logo quasir nieuwe stijl

 

Kijk voor meer informatie over de visie van Quasir op http://bit.ly/DHNquasir1.
Schrijf je in door een mail te sturen aan: mailto:info@quasir.nl of bel naar het kantoor op: 0561 – 61 87 11.

 

NB stuur / deel dit bericht gerust met jouw relaties. Gebruik hiervoor de buttons aan het einde van dit bericht. Je kunt berichten eenvoudig doorzetten naar de Social Media platformen: LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+ en Pinterest. Of stuur dit bericht naar een e-mailadres.

 

Met vriendelijke groet,

 

Dutch Health Network,

Rob Bergers

 

Mediaservices
Kijk op onze nieuwe website van Dutch Health Network voor actuele vacatures, nieuws, evenementen en promoties op: https://dutchhealthnetwork.nl.

 

Nu gratis e-Book cadeau bij inschrijving voor de DHN Nieuwsbrief.
Schrijf je nu direct in voor onze DHN Nieuwsbrief op https://dutchhealthnetwork.nl.

 

Deze website wordt het multimediale platform voor de Zorg en Welzijn met veel aantrekkelijker advertentietarieven dan de uitgevers en vele regionale en landelijke vacaturebanken. Raadpleeg de button Adverteren voor onze aantrekkelijke voorwaarden en tarieven of neem contact op via: contact@dutchhealthnetwork.nl.

 

NB: Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief