Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Programma Manager

19 februari 2021

 

Help jij mee met ons doel om de zorg optimaliseren? Wil jij met jouw kennis en ervaring brede complexe programma’s en projecten in de zorg oppakken? Echt van betekenis zijn en samen de zorg beter maken? Dan zoeken we jou!

 

Bij Tenzinger werken ruim 300 collega’s dagelijks aan het verbeteren van de zorg. We implementeren, optimaliseren en ontwikkelen betere, slimmere en efficiëntere processen, projecten en oplossingen. Ons team van 30 energieke en ervaren consultants zoekt een senior collega om samen verder mee te groeien.

 

Wat ga je doen?

 

Als programma manager binnen Tenzinger Professional Services werk je samen met (senior) collega’s aan uitdagende programma’s voor zorgorganisaties binnen de Zorg. Met jouw expertise, creativiteit en ervaring ben je in staat om als project- of programmamanager de regie te nemen en zorg voor een goede voortgang van het project. Denk aan grote projecten zoals de implementatie van het zorgprestatiemodel, waarbij je niet alleen zorgt voor de planning, maar ook voor de interactie met alle stakeholders. Je bepaalt de koers, maar geeft ook inhoudelijk advies en bent het algemene aanspreekpunt voor interne en externe collega’s.

 

De inhoud van de projecten is divers: van strategietrajecten, fusie-, (re)organisatie- en samenwerkingsvraagstukken tot besturingsvraagstukken en procesoptimalisatie. Je schakelt op zowel operationeel, tactisch en strategisch niveau. In deze rol ben jij de inhoudelijke expert die de scope bepaalt, voortgang monitort en het succes van het project over de finishlijn brengt.

 

Jij bepaalt de samenstelling van de teams die je inzet, je bewaakt natuurlijk de scope van het programma en bent ook verantwoordelijk voor het bewaken van budget. Je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de urenregistratie en de facturatie richting de opdrachtgever.

 

Wat vragen wij van je?

 

Je hebt meerdere jaren ervaring binnen de zorg als programma manager, teamlead of projectleider. Je bent gedreven om de zorg te verbeteren en houdt van aanpakken. Je bekijkt de zorg met de ogen van een ondernemer: je denkt in oplossingen, ziet kansen en grijpt deze met beide handen aan. Vanuit jouw expertise weet je mensen te overtuigen en mee te nemen in jouw visie. Je overziet de hoofdlijnen en bewaakt de kwaliteit tot in de details.

 

Verder vragen wij:

 

  • Een afgeronde opleiding op HBO of WO-niveau (bij voorkeur in de richting gezondheidswetenschappen, bedrijfskunde of informatiemanagement);
  • Werkervaring binnen projectmanagement, bij voorkeur binnen de ziekenhuiszorg of sociaal domein;
  • Commerciële ervaring en/of ervaring als adviseur of consultant is een pré.

 

Wat bieden wij jou?

 

Allereerst bieden we jou een professionele, gezonde organisatie, waar al onze collega’s met grote betrokkenheid, passie en plezier werken.

 

Daarnaast bieden we jou:

  • Een functie met betekenis en impact;
  • Naast een goed salaris bieden we een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: Pensioenregeling en collectieve zorgverzekering, leaseauto, laptop en telefoon en bij goed functioneren een vast contract;
  • Opleiding- en ontwikkelmogelijkheden naar jouw wensen en op maat;
  • Vrijheid en zelfstandigheid;
  • Prettige werk-privé balans;
  • Een heerlijke lunch in ons eigen restaurant;
  • Leuke collega’s, informeel samenwerken en ruimte om je collega’s ook buiten de werkinhoud te leren kennen.

 

Wie zijn wij?

 

Tenzinger helpt zorginstellingen met het optimaliseren van zorgprocessen. Zodat zorgprofessionals zich kunnen focussen op waar het werkelijk om gaat: goede zorg verlenen!

 

We hebben ruim 310 medewerkers. We zijn een enthousiast en professioneel team van collega’s die zeer nauw betrokken is bij onze klanten. We streven excellente dienstverlening na waarbij we de zorg maximaal ontzorgen.

 

Tenzinger maakt impact in de zorg, doe jij mee? Reageer dan snel op deze vacature en solliciteer direct!

 

 

 

Heb je vragen over deze vacature?

 

Daniël van Os

Corporate Recruiter

 +31 88 648 13 10
 daniel.van.os@tenzinger.com
 +31 6 50 16 39 94

Neem contact op


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize