Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Opleidingen in zorgmarketing, strategie, klantgericht teamwerk en innovatie

25 januari 2016

Nieuw in 2016! De Zorgmarketing Academie. Met leerzame, inspirerende en praktijkgerichte masterclasses. Boordevol nieuwe inzichten, praktijkervaringen, voorbeelden, handvatten en tips en trucs. Van, voor en door de zorg.

 

Er zijn opleidingen voor marketing, communicatie, verkoop, service, strategie en organisatie. Bestemd voor marketingmanagers, communicatieadviseurs, directeuren, zorgmanagers, teamleiders en beleidsmedewerkers voor HRM, kwaliteit en innovatie. Dus ook interessant voor jouw collega’s.

 

Dus meld je snel aan voor onderstaande masterclasses. De groepen zijn klein en het aantal plaatsen per masterclass is beperkt.

 

STRATEGISCHE ZORGMARKETING

Maak het verschil in de markt met strategische zorgmarketing: http://bit.ly/STRATEGISCHE-ZORGMARKETING

 

KLANTPERSONA EN KLANTREIS

Ontwerp de optimale customer journey en customer experience: http://bit.ly/KLANTPERSONA-EN-KLANTREIS

 

DIGITALE (ONLINE) MARKETING

Ontwikkel een slimme digitale (online) marketingaanpak: http://bit.ly/DIGITALE-ONLINE-MARKETING

 

ZORGMEDEWERKER ALS AMBASSADEUR

Maak van zorgmedewerkers je beste ambassadeurs: http://bit.ly/ZORGMEDEWERKER-ALS-AMBASSADEUR

 

BEKIJK ALLE 20 OPLEIDINGEN

Bekijk alle masterclasses van de Zorgmarketing Academie: www.zorgmarketingacademie.nl

 

ZORGMARKETEERS, MANAGERS, TEAMLEIDERS

Voor marketingmanagers, communicatieadviseurs, directeuren, zorgmanagers, teamleiders en beleidsmedewerkers voor HRM, kwaliteit en innovatie. Dus ook interessant voor jouw collega’s. De opleidingen zijn door het Nima geaccrediteerd voor het SMP-PE-programma.

 

ZORGMARKETINGPLATFORM

De Zorgmarketing Academie is een initiatief van het Zorgmarketingplatform. Met nieuwe inzichten, ervaringen, voorbeelden, handvatten, tips en trucs. Van, voor en door de zorg!

 

Er zijn opleidingen voor marketing, communicatie, verkoop, service, strategie en organisatie. Bestemd voor marketingmanagers, communicatieadviseurs, directeuren, zorgmanagers, teamleiders en beleidsmedewerkers voor HRM, kwaliteit en innovatie. Dus ook interessant voor jouw collega’s.

 

Zorgmarketing platform 150dpi-01


 

Onderstaand nog enkele boekentips voor DHN leden

 

9200000045983390 Heel de dokter adhd opgeruimd
Ondernemen en innoveren Power to the people - marketing in de zorg
Social media zakelijk twitteren Facebook

 

Bekijk het boek door op de betreffende afbeelding te klikken.

 


Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

Businessdeal       Webshops

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

  • Coolblue (http://bit.ly/CoolblueWebshop)
  • Bol.com (http://bit.ly/Bol-com-webshop)

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

Cooldeal 125x125                


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

[bol_bestsellers limit=”4″ block_id=”bol_52b072a60fb5d_bestsellers” cat_id=”0″ name=”Bol.com” sub_id=”DHN 2013-12″ title=”Bestsellerslijst Bol.com winkel van Dutch Health Network Services” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”457″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]   [bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_52b070c52cc39_search-form” cat_id=”0″ cat_select=”0″ default_search=”” name=”Bol.com zoekwidget” sub_id=”DHN 2013-12″ link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize