Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Masterclass ‘Plezierig samenwerken met Mantelzorgers’. Aanbevolen voor professionals en bestuurders in de zorg

13 februari 2014

Een unieke masterclass voor professionals die de kwaliteiten en mogelijkheden van de familie van patiënt/cliënt beter willen benutten en inzetten. 

 

Dit is de snelle link voor meer informatie over de masterclass: http://www.corapostema.nl/masterclass.html 

 

Zorgen voor elkaar wordt weer gewoon. Zorg wordt steeds minder een exclusieve taak voor zorg professionals. Steeds meer wordt van de professional verwacht dat hij/zij mantelzorgers betrekt bij de zorg voor de patiënt of cliënt. Maar…. hoe doe je dat? Wat kun je van mantelzorgers vragen? Wat zijn hun (on)mogelijkheden? Hoe maak je afspraken en bovenal; welke rol speel jij als professional dan?

 

Doelgroep

De masterclass is bedoeld voor verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, fysiotherapeuten, casemanagers, huisartsen….. Eigenlijk voor ieder die met patiënten en cliënten in een thuissituatie werkt.

 

In de masterclass verken je samen met andere zorgprofessionals en mantelzorgers nieuwe mogelijkheden voor het invullen van je rol als professional in relatie tot mantelzorgers. Je leert op zoek te gaan naar de eigen mogelijkheden van de cliënt en zijn naasten en te ont-dekken hoe je dat het beste kunt ondersteunen met oog voor eigen kracht en eigen regie.

 

De masterclass wordt gegeven door Cora Postema (zie foto) en Marjo Brouns. Zij geven als “Sprekende mantelzorgers’ lezingen, workshops en gastlessen. Zij zijn ervaren mantelzorgers en beschikken over vele voorbeelden van al dan niet geslaagde samenwerking met professionals.

 

CoraP

Je kunt deelnemen aan een masterclass op donderdag 13 maart, dinsdag 25 maart of op vrijdag 11 april. 

 

Aanmelden en informatie

 

Het volgen van de masterclass kost € 145,- inclusief lunch, excl. btw. Aanmelden kan per e-mail met naam, adres en telefoonnummer aan info@sprekendemantelzorgers.nl. U ontvangt dan een bevestiging en factuur. Deelname is definitief na betaling.

 

Een dergelijke masterclass kan ook ’in company’ worden gegeven. Een in company masterclass kan een vervolg krijgen in een leertraject met opdrachten en intervisie of een andere vorm van vervolgbijeenkomsten.

 

Voor meer informatie over de Masterclasses kunt u contact opnemen met Cora Postema, tel . 06-50655437 of Cora@sprekendemantelzorgers.nl.

 

 

5144538

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com.

 

________________________________________________________________

 

 

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief