Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Marktwerking; een vloek of een zegen! Bezoek 16 april symposium Marktwerking en Innovatie in de Curatieve Zorg

1 april 2014

Hoe kijken de Gelre ziekenhuizen, het Rijnstate
Ziekenhuis Arnhem en de IJsselmeerziekenhuizen/MCGroep aan tegen marktwerking in de Curatieve Zorg. Werkt het nu echt? En levert dit meer innovaties op!

 

Exclusieve uitnodiging voor bestuurders, managers, teamleiders van curatieve instellingen en vertegenwoordigers van cliëntenraden en patiëntenorganisaties!

 

Kom natuurlijk ook naar het symposium “Marktwerking & Innovatie in de Curatieve Zorg” op 16 april 2014 in Gelre ziekenhuizen te Apeldoorn.

 

Logo                ncz_logo.jpg Kontekst

 

Sprekers

 

  • Presentatie door de heer Drs. G.J. Heuver, lid Raad van Bestuur Gelre ziekenhuizen, portefeuillehouder Zorg: Marktwerking; een vloek of een zegen?

 

  • Presentatie door de heer dr. A.P.H. (Ton) van der Vet, Voorzitter Cliëntenraad Gelre ziekenhuizen: De visie en rol van de Clientenraad bij marktwerking.

 

  • Presentatie door de heer dr. Marc Rinkes, Manager Wetenschap en Kennis, werkzaam voor het Kenniscentrum in Rijnstate Ziekenhuis Arnhem: Hoe komen innovaties tot stand? Op welke wijze worden patiënten hierbij betrokken? Hoe is de samenwerking met andere partijen en hoe is deze tot stand gekomen? Zijn er andere ziekenhuizen bij betrokken en hoe is die samenwerking tot stand gekomen?

 

  • Presentatie door de heer W.F.H. (Willem) de Boer, Bestuurder IJsselmeerziekenhuizen/MCGroep: Marktwerking anno nu; huidige ontwikkelingen MCGroep.

 

  • Presentatie door de heer Drs. Frank van der Lee RA, managing consultant BDO Branchegroep Zorg: Marktwerking in de zorg; werkt het nu echt?

 

  • Zaaldiscussie onder leiding van de heer Charles de Vries, Secretaris bestuur NCZ en zelfstandig organisatieadviseur, coach en interim-manager.

 

P1020904

 

Dit is de link voor de PDF brochure met het programma van en de sprekers op dit symposium: http://bit.ly/NCZsymposium.

 

Kosten

De kosten voor het symposium bedragen € 60,- per persoon voor NCZ leden en € 80,- per persoon voor niet-ledenleden, inclusief lunch.

 

Inschrijven

Aanmelden kan tot en met 10 april door het sturen van een mail naar info@ncz.nl daarin vermeld het aantal personen/de betreffende instelling/organisatie/het factuuradres. HJe kunt ook klikken op onderstaande button om je via een mail in te schrijven voor dit unieke symposium.factuuradres.

 

Inschrijven button

 

Informatie

Voor meer informatie over symposia georganiseerd door de NCZ kun je bellen met Marika Biacsics, netwerkvoorzitter van de NCZ, telefonisch bereikbaar op: 06 – 51 22 25 05.

ncz_logo.jpg Kontekst

 

Visie en missie NCZ

 

Het NCZ is een laagdrempelige en professionele netwerkorganisatie, waar cliëntenraden hun kennis verdiepen en verbreden en waar uitwisseling met andere cliëntenraden plaatsvindt. De dienstverlening van het NCZ kenmerkt zich als op maat en to the point.

 

Het NCZ ondersteunt de aangesloten cliëntenraden met raad en daad en neemt initiatief om de informatie over en de kwaliteit en service van de zorg aan cliënten in het algemeen te verbeteren door overleg en advisering.

 

De individuele cliëntenraden houden op instellingsniveau de ontwikkelingen goed in de gaten. Het NCZ zorgt ervoor dat op landelijk niveau een goede communicatie ontstaat met overheden, zorgaanbieders, etc.

 

Ga voor meer achtergrondinformatie over de NCZ naar de website via de link: http://www.ncz.nl.

 

NZCBanner03

 

________________________________________________________________

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com via de link: http://bit.ly/Bol-com-webshop.

 

________________________________________________________________

 

 

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief