Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Martha Flora Lochem zoekt locatiemanager

19 september 2016

Actuele vacature aanbevolen door Dutch Health Network bij Martha Flora in Lochem.

 

(Snel solliciteren! Ga direct naar: http://bit.ly/MarthaFlora-Lochem of zend je sollicitatie naar Martha Flora/ Ineke Pet via i.pet@marthaflora.nl)

 

Wij zijn Martha Flora.
Een vernieuwend, hoogwaardig zorginitiatief. Wij bieden mensen met dementie professionele, gespecialiseerde zorg en vooral: een liefdevol thuis. En dat kunnen we alleen doen met de beste medewerkers die er zijn! Weet jij een talent voor sales, people management en operatie te verbinden met warmte, empathie en begrip voor mensen? Is gastvrijheid voor jou een werkwoord? Dan zijn wij op zoek naar jou.

 

Wij ben jij?
Jij bent iemand met pioniersgeest die een locatie integraal kan opbouwen en aansturen. Misschien heb je ervaring met dementie in je persoonlijke leven. Je bent in in elk geval in staat om Martha Flora te vertegenwoordigen en je te verbinden met de bijzondere leefwereld van de bewoners en hun familie en naasten. Onze bewoners worden in toenemende mate afhankelijk van anderen om zichzelf te kunnen zijn en zinvol vorm te geven aan het leven. Hier doe jij het voor. Intensief contact met mensen is voor jou als zuurstof. Tegelijk weet je korte en middellange termijn doelstellingen te realiseren die leiden tot een gezonde exploitatie.

 

Wat ga je doen?
Als locatiemanager ben je ons boegbeeld. In alle opzichten. Je geeft vorm aan de visie en cultuur van Martha Flora en draagt deze uit. Je bent integraal verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de locatie en resultaatverantwoordelijk. Je kunt vernieuwingen doorvoeren en creëert de randvoorwaarden en sfeer waarin professionele zorgverleners kunnen excelleren. Als netwerker bouw en onderhoud jij de relaties met professionals in de regio die, vanuit het Martha Flora gedachtegoed, de bewoners van de benodigde medische zorg voorzien.

 

Waar ga je werken?
Martha Flora Lochem is gelegen op een prachtige locatie aan de rand van Lochem, met een schitterend vrij uitzicht over bossen en weilanden. Rust en ruimte.

 
button direct solliciteren

 

Dit zijn je resultaatgebieden

  • Opbouwen van Martha Flora locatie
  • Marketing, communicatie en sales
  • Voldoen aan wet- en regelgeving
  • Planning en control
  • Leidinggeven aan personeel
  • Facilitaire randvoorwaarden organiseren

 

Bekijk hier het volledige functieprofiel of ga naar: http://bit.ly/MarthaFlora-Lochem

 

 

Martha Flora roze-kopje

 

 

Solliciteren
Ben jij de ‘perfect match’ met Martha Flora? Zend je sollicitatie naar Martha Flora/ Ineke Pet via i.pet@marthaflora.nl.

 

Voor vragen en/of meer informatie kan je contact opnemen met Ineke Pet of Koos Peskens (CFO/COO) via 020 – 8201189. De eerste en tweede selectieronde zullen op korte termijn in Amsterdam plaats vinden, de data volgt zsm. Een assessment in de vorm van diepte-interview en diagnostiek maken onderdeel uit van de procedure.

 

logo-nieuw

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize