Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Lean in de Zorg – Hoe gezond is uw organisatie? Kom naar één van de gratis ontbijtsessies.

29 april 2014

Bent u inmiddels aan het werk met Lean principes en bent u nieuwsgierig hoe de Lean gedachte een verdere bijdrage kan leveren binnen uw (zorg)ondersteunende processen?

 

Schrijf u nu in voor een Lean ontbijtsessie bij u in de buurt, van Quint Wellington Redwood over Lean in de Zorg>>Lees verder

 

Welke cultuur is er nodig om een Lean-initiatief tot een succes te brengen? Wat zijn de voordelen maar ook valkuilen van het gebruik van Lean? Welke impact kan Lean hebben op het (her)inrichten van uw (IT-) processen? Uit welke elementen bestaat een praktische Lean aanpak?

 

Dit zijn een paar voorbeeldvragen die beantwoord worden tijdens één van onderstaande Lean ontbijtsessies bij u in de buurt.

 

Voor meer achtergrondinformatie of om u te registreren voor gratis toegang kunt u op onderstaande afbeelding of de link http://www.events-quintgroup.com/leanzorg klikken.

 

Inschrijven button

 

 

Quint Wellington Redwood

 

Kortweg ‘Quint’ is een toonaangevend, onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken. De dienstverlening is grensoverschrijdend en strekt zich uit over 49 landen en vier continenten.

 

Quint richt zich in het bijzonder op strategie, sourcing, regie en service- en informatiemanagement, waarbij wereldwijd best practices worden ontwikkeld en geïmplementeerd.

 

Quint-Logo_RGB_HiRes

________________________________________________________________

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. Ook kun je je opgeven voor de DHN nieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 

NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties. En bezoek ook eens onze webshop winkel bij Bol.com via de link: http://bit.ly/Bol-com-webshop.

________________________________________________________________

 

 

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief