Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Laat je opleiden tot klachtenfunctionaris en lever een laagdrempelige bijdrage aan klachtoplossingen in de zorg en welzijn

16 december 2015

Als enige in Nederland biedt de Quasir Academy een opleiding voor klachtenfunctionarissen in de zorg en welzijn die geaccrediteerd is conform post hbo-standaarden.

 

Dutch Health Network werkt al enige jaren nauw samen met Quasir om in het belang van de zorg en welzijn een aantal beroepsopleidingen aan te bieden aan professionals in de zorg en welzijn en bij gemeentelijke organisaties. (dit is de snelle link naar de website van Quasir: http://bit.ly/Klachtenfunctionaris-VII)

Toelichting

Door de wet WKKGZ zal de behoefte aan professionele klachtenfunctionarissen toenemen. Als U aan het werk wilt als klachtenbemiddelaar of cliëntenvertrouwenspersoon in de zorg of welzijn of bij een gemeente of u bent net begonnen en wilt uw basis verstevigen. Maak dan uitgebreid tijdens een informatiebijeenkomst kennis met deze in beweging zijnde functies en de ontwikkelingen c.q. toenemende (wettelijke) eisen op het gebied van klachtenmanagement, kwaliteit en cliëntentevredenheid.

 

De introductiebijeenkomsten worden gehouden op 22 januari en 19 februari 2016 op een goed te bereiken locatie bij het Bastion Hotel in Almere. De Quasir Academy rekent voor de introductiebijeenkomst een bescheiden entreeprijs van € 75 (excl. btw).

 

Aanmelden button

 

Geef u snel op voor een van de introductiebijeenkomsten, het aantal plaatsen is beperkt. Gebruik hiervoor het aanmeldingsformulier op de website van Quasir.

 

NB na het volgen van de introductiebijeenkomst krijgt u een onderbouwd en vrijblijvend studieadvies. U kunt ook direct contact opnemen met een van de opleidingscoördinatoren door een bericht achter te laten via de link: http://bit.ly/quasircontact.

diverse foto;s quasir 648

Met een diploma van deze door de SNRO geaccrediteerde beroepsopleiding op zak, zult u zich onderscheiden en een goede kans maken op een baan in het ziekenhuis of in een andere zorginstelling.

 

Lees hier meer over de werkwijze en de modules. Hier kunt u ook de brochure downloaden. Meer praktische informatie kunt u hier en op de website www.quasir.nl vinden.

 

Quasir Academy

Natuurlijk heeft Quasir voor bestaande klachtenfuctonarissen en cliëntenvertrouwenspwersonen nog andere deskundigheidsbevorderende trainingen en opleidingen. Denk dan bijvoorbeeld aan de opleiding tot herstelcoach.

logo-deherstelcoach240x37

Bij de opleiding tot herstelcoach wordt door Quasir intensief gebruik gemaakt van reeds ervaren herstelcoaches van Het ExpertiseBureau en de ervaringsdeskundige trainers van de Quasir Academy zelf.

 

Het Expertisebureau

 

Aanmelden introductiebijeenkomst

Gebruik het aanmeldingsformulier op de website van Quasir.

 

Meer informatie:
Meer informatie over de opleiding tot klachtenfunctionaris of herstelcoach kunt u opvragen bij het secretariaat van Quasir via het contactformulier op de website.

 

balk e-mail goed


 

Onderstaand nog enkele boekentips voor DHN leden

 

9200000045983390 Heel de dokter adhd opgeruimd
Ondernemen en innoveren Power to the people - marketing in de zorg
Social media zakelijk twitteren Facebook

 

Bekijk het boek door op de betreffende afbeelding te klikken.


Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

Businessdeal       Webshops

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

Cooldeal 125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief