Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Kom alles te weten over de Participatiewet ! Bezoek masterclass op 30 oktober

14 september 2014

De participatiewet wordt op 1 januari 2015 ingevoerd. De wet heeft tot doel om mensen met een beperking veel meer kansen te bieden op de arbeidsmarkt.

 

Gemeenten krijgen hoofdrol in uitvoering en regie van deze wet. De wet gaat de Wet Werk en Bijstand, Wet sociale werkvoorziening en een deel van de Wajong vervangen.

 

In de masterclass geven we een schets van de veranderingen die de participatiewet met zich meebrengt en wat de koppelingen zijn met de Wmo. Daarnaast wordt toegelicht wat de doelgroepen van de participatiewet zijn en wat zorg en welzijn voor hen kan betekenen, bijvoorbeeld in het kader van de tegenprestatie.

 

Ketting

 

 

 

Als laatste wordt aandacht besteed aan competentieontwikkeling (inzet ePortfolio) voor de doelgroepen van de participatiewet.

 

Dit is de snelle link voor meer informatie over alle Arcon Masterclasses: http://www.arcon.nl

 

Participatiewet

 

De masterclass wordt gegeven door Gertia Hemminga (competentieadviseur Arcon) en Eline Pool (adviseur/projectleider Arcon).

 

Arcon Gertia Hemminga    Arcon Eline Pool

 

 

Als deelnemer van deze masterclass kunt u veel informatie over de participatiewet halen, maar door het interactieve karakter ook informatie uitwisselen en delen.

 

Inschrijven button

 

Wij streven naar interactieve Masterclasses, waarbij deelnemers voldoende mogelijkheden hebben om kennis op te halen en te delen.

 

Hier kun je de flyer downloaden met het volledige najaarsprogramma van Masterclasses rondom de decentralisaties. Ga naar: http://bit.ly/Flyer-Arcon-Masterclasses

 

Doelgroep

Bestuurders, managers, teamleiders, casemanagers, begeleiders, (wijk) verpleegkundigen, verzorgenden.

 

Kosten Masterclass

De kosten van de Arcon Masterclass bedragen € 145,– per persoon per masterclass, inclusief lunch. Voor deelnemers, die werken bij een instelling die is aangesloten bij WGV Zorg en Welzijn en leden van Dutch Health Network (DHN), wordt een korting gegeven van € 25,– per masterclass. Hieronder kun je je inschrijven. Kruis wel even aan dat je gebruik wilt maken van de DHN korting.

 

In company Masterclasses 

Naast de bovenstaande Masterclasses kunnen we voor u een ‘in company’ Masterclass op maat en op locatie organiseren. U kunt daarvoor via mail contact opnemen met Anne ten Vergert: atenvergert@arcon.nl.

 

Bloementuin


 

12-daagse post-hbo “Strategisch Vrijwilligersmanagement” (de leergang start op 11 november 2014)

 

De inbreng bij uw organisatie van vrijwilligers vraagt om strategische keuzes en een aanpak die past bij de inzet van deze bijzondere groep medewerkers. Arcon is er van overtuigd  dat goed functionerend personeel, dus ook vrijwilligers, het verschil kunnen maken in organisaties.

 

Brochure

 

Daarom start Arcon in november 2014 in samenwerking met Saxion een 12-daagse post-hbo “Strategisch Vrijwilligersmanagement”. In deze nieuwe cursus leert u strategische keuzes te maken over de inzet van vrijwilligers door middel van een heldere visie welke u in de cursus ontwikkeld. Deze keuzes zet u om in een concreet plan van aanpak voor úw organisatie. Nieuwsgierig naar de cursus? Lees de brochure.

 

Graag aanmelden voor 26 september 2014 !

 

Inschrijven

 

DHN leden krijgen 5% korting op de kosten van de 12 daagse post-hbo opleiding. Vermeld bij de bijzonderheden: Dutch Health Network korting en/of geef aan dat je aangesloten bent bij de WGV Zorg en Welzijn.

 

Logo Saxion 2013

 

 

Vindt u 12 dagen te lang of wilt u een tipje van sluier? Kom dan in ieder geval naar de masterclasses en/of werksessies. Meer informatie over de masterclass kijk op: http://www.arcon.nl. Uiteenlopende aspecten van samenwerking tussen vrijwilligers en professional staan hierbij centraal. 

 

Logo Arcon in kleur (2)


 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!

 


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief