Adsense Links -1 –

Powered by WP Bannerize

Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links -2 –

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

Adsense Midden voor nieuws

Powered by WP Bannerize

Kom 14 maart naar het gratis evenement voor de Zorgbranche ‘Communicatie binnen het zorgmentalitymodel’ i.s.m. het Zorgmarketingplatform

16 februari 2016

Weet u hoe u uw communicatie moet insteken om zo de zorgconsument te bereiken, boeien en binden?

 

In samenwerking met Motivaction en het Zorgmarketingplatform presenteert Bindinc. Custom Media de resultaten van het onderzoek ‘Communicatie binnen het ZorgMentalitymodel’ waarbij er een verdere verdiepingsslag is gemaakt op het Mentalitymodel van Motivaction. Het ZorgMentalitymodel is in opdracht van het Ministerie van VWS, onder de naam ‘Wat werkt bij wie’ uitgevoerd en wordt inmiddels door een groot aantal organisaties en instellingen binnen de zorg gebruikt.

 

logo_bigger

 

ZorgMentality is gebaseerd op zorggedrag, zorgwensen en mediagedrag. Bindinc. Custom Media heeft hier verder op ingezoomd en de laag ‘communicatie’, voor de drie belangrijkste zorgclusters binnen het ZorgMentalitymodel, toegevoegd. Met het onderzoek is er aanvullend inzicht gekregen in de beleving, het gedrag, de wensen en de behoeften van de verschillende zorgclusters om, ten aanzien van de communicatieaspecten (content, tone-of-voice, beïnvloedingsstijl en inzet van middelen), uitspraken te kunnen doen. Deze inzichten geven organisaties en instellingen binnen de zorg de juiste handvatten om de communicatie op af te stemmen.

 

Graag nodigen wij u op maandagmiddag 14 maart in Hilversum uit voor dit exclusieve evenement waarbij Bindinc. u de resultaten presenteert van dit onderzoek. Een ‘bekende’ gastspreker uit de zorgbranche zal het programma compleet maken. Het volledige programma wordt spoedig bekendgemaakt, maar meld u alvast aan via onderstaande button want vol = vol!

 

Aanmelden button

 

Het evenement is gratis en alleen toegankelijk voor personen die werkzaam zijn bij zorgorganisaties.

 

Bindinc-logo+payoff-RGB-groot met payoff

Zorgmarketing platform 150dpi-01


 

Onderstaand nog enkele boekentips voor DHN leden

9200000045983390 Heel de dokter adhd opgeruimd
Ondernemen en innoveren Power to the people - marketing in de zorg
Social media zakelijk twitteren Facebook

Bekijk het boek door op de betreffende afbeelding te klikken.


 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 


 

En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

Businessdeal       Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

  • Coolblue (http://bit.ly/CoolblueWebshop)
  • Bol.com (http://bit.ly/Bol-com-webshop)

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

Cooldeal 125x125                


 

Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

[bol_bestsellers limit=”4″ block_id=”bol_52b072a60fb5d_bestsellers” cat_id=”0″ name=”Bol.com” sub_id=”DHN 2013-12″ title=”Bestsellerslijst Bol.com winkel van Dutch Health Network Services” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”457″ cols=”2″ show_bol_logo=”0″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]   [bol_search_form limit=”4″ block_id=”bol_52b070c52cc39_search-form” cat_id=”0″ cat_select=”0″ default_search=”” name=”Bol.com zoekwidget” sub_id=”DHN 2013-12″ link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]


 

Adsense Rechts – 1 –

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize