Nieuws in de mediaJaarverslagen Zorg

Powered by WP BannerizeVolg DHN op Sociale Media


Volg Dutch Health Network natuurlijk op alle Sociale Media.

In voor zorg eindcongres op 19 april 2017 – meld je gratis aan

31 maart 2017

Opbrengsten uit 7 jaar ondersteuning bij veranderingen in de langdurige zorg. Leer van elkaars ervaringen.

 

 

Organisaties in de ouderenzorg, thuiszorg, jeugdzorg, zorg voor mensen met een verstandelijke beperking en langdurige geestelijke gezondheidszorg (ggz) hebben een groot verandervermogen laten zien.

 

Organisaties zijn binnen het programma In voor zorg! ondersteund bij het realiseren van meer doelmatige en flexibele organisatiestructuur. Belangrijke veranderingen zijn bijvoorbeeld de invoering van zelfsturende teams in bestaande organisaties, zowel intra- als extramuraal, en de introductie van technologie in het zorgproces.

 

In de periode van 2009 tot 2017 heeft het programma In voor zorg! 430 organisaties in de langdurige zorg ondersteund bij het inrichten van werkprocessen in een veranderende omgeving. Na 7 jaar wordt het programma per mei 2017 afgerond. Tijd om nog een laatste keer kennis en ervaringen met elkaar te delen tijdens het eindcongres In voor zorg!. In het Beatrixtheater Jaarbeurs te Utrecht.

 

Voor wie?

Het congres is bedoeld voor alle betrokkenen bij de organisatie van de langdurige zorg.

 

 

Hoe hebben organisaties deze veranderingen aangepakt? En wat zijn de belangrijkste geleerde lessen? Ook ervaringen van uiteenlopende samenwerkingsverbanden staan op het programma. Denk aan voorbeelden van ketenzorg rond dementie, de transmurale zorgbrug of samenwerkingsverbanden in het sociaal domein, met o.a. welzijn en gemeenten.

 

 

Dit en nog veel meer wordt gepresenteerd via vele workshops, een informatiemarkt, dialoogsessies en presentaties met onder andere demissionair staatssecretaris Martin van Rijn.

 

In voor zorg-najaarscongres        Foto: APA Foto

 

 

Meer informatie en aanmelden: www.invoorzorg.nl

 

 

In voor zorg! is een stimuleringsprogramma van het Ministerie van VWS en Vilans, kenniscentrum langdurende zorg.

 

 

Waardigheid en trots is een initiatief van het Ministerie van VWS en de TaskForce Waardigheid en trots.

 

 

 

 

 

 

 


 

Archief DHN berichten

 

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize