Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize

Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Goedkeuring wijziging Wet cliëntrechten zorg. Kwaliteitsinstituut wordt onderdeel van Zorginstituut Nederland!

12 december 2013

Het Kwaliteitsinstituut wordt een slank en flexibel onderdeel van het huidige College van Zorgverzekeringen, dat een nieuwe naam krijgt: Zorginstituut Nederland.

 

Het Kwaliteitsinstituut gaat betrouwbare, inzichtelijke en vergelijkbare informatie over de zorg (cure en care) publiceren. Daarbij vindt het Kwaliteitsinstituut het wiel niet steeds opnieuw uit, maar zal het ook bestaande initiatieven op het terrein van transparantie goed vindbaar maken.

 

Zorginstituut Nederland

Minister Schippers en Staatssecretaris Van Rijn hechten er zeer aan dat professionals niet meer papierwerk en administratieve lasten op hun nek krijgen. Het Kwaliteitsinstituut gaat de sector helpen bij het wieden in de berg van ongestructureerde informatie-uitvraag die is ontstaan. Opschoning hiervan krijgt hoge prioriteit, evenals het aanbrengen van focus in de toekomstige informatie-verplichtingen in het veld.

 

Het Kwaliteitsinstituut gaat ervoor zorgen dat het veld in gezamenlijkheid kwaliteitsstandaarden en meetinstrumenten opstelt. Standaardisatie van de meetinstrumenten is belangrijk om kwaliteit te kunnen vergelijken. Het Kwaliteitsinstituut gaat dit door eenduidig taalgebruik bewerkstelligen.

 

Het Kwaliteitsinstituut haalt zijn expertise zoveel mogelijk uit het veld zelf. De mensen die dat betreft, komen dan ook niet in dienst, maar blijven hun praktische werk in het zorgveld doen. 

 

Vijf organisaties en programma’s die zich nu met kwaliteit in de zorg bezighouden, worden opgeheven.  

 

Bron: http://www.rijksoverheid.nl

 

Rijksoverheidlogo2

Voor actuele vacatures kijk je natuurlijk snel op http://bit.ly/1iZkLb2 (DHN vacaturebank) of http://bit.ly/18BG0px (StepStone vacaturebank).

 

NB stuur / deel dit bericht gerust met jouw relaties. Gebruik hiervoor de buttons aan het einde van dit bericht. Je kunt berichten eenvoudig doorzetten naar de Social Media platformen: LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+ en Pinterest. Of stuur dit bericht naar een e-mailadres. En volg Dutch Health Network natuurlijk  ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.

 

Gratis e-Book cadeau bij inschrijving voor de DHN Nieuwsbrief

 

Schrijf je hiervoor in via http://eepurl.com/Ag7M1 of de button aan de rechterzijde van de website van Dutch Health Network via de link:  https://dutchhealthnetwork.nl.

 

 

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Volg DHN op Twitter


DHN Webshops

Cadeauwinkel

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief