Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

It giet oan! Kom naar het LCGW congres 2015 Burgerparticipatie ontdooit.

7 januari 2015

Zien we jou ook op het LCGW Congres “Burgerparticipatie ontdooit” op 12 en 13 maart 2015?

 

Met de link http://bit.ly/lcgwcongres2015 krijg je direct meer achtergrondinformatie over dit unieke congres van het Landelijk Contact Gemeentelijk Welzijnsbeleid (LCGW).

 

Informatie meer

 

Het is zover!

Na jaren van Haags gedoe mogen gemeenten eindelijk aan de slag met de decentralisaties. Makkelijk wordt dat niet. Gemeenten krijgen te weinig geld mee, onvoldoende clientgegevens en een bruidschat aan extra regelingen en wetten die niet eerder voorzien waren.

 

96 debat

 

Geen lekker begin

Maar gemeenten hebben aangetoond verandering aan te kunnen. De afgelopen vijf jaar hebben zij de Wmo succesvol ingevoerd en wisten het gekantelde denken bij de wmo ondersteuning in te voeren. Nergens zijn er meer veranderingen doorgevoerd dan de afgelopen jaren bij gemeenten.

 

Maar de echte veranderingen in de zorg en ondersteuning beginnen nu pas echt

Wat te denken van nieuw vrijwilligers- en mantelzorgbeleid; de resocialisatie van nieuwe doelgroepen van het bescherm wonen; en de participatie van jong gehandicapten. Kortom we staan pas aan het begin van jarenlange transformatie in het sociale domein waarin we moeten leren van elkaar, moeten opstaan als we omvallen en als het moet klunen we over brak ijs om ons doel te berijken.

 

Daarom staat het LCGW congres 2015 in het teken van ‘En nu gaan we het doen,’ of zoals is het Fries: It giet oan! Komt u ook?

 

 

Ansicht.A4.indd

 

button meer info

 

Het LCGW is een netwerkorganisatie op het brede terrein van welzijn voor en door gemeenten. De werkgroepen worden gevormd door managers, beleidsmedewerkers en bestuurders in actieve dienst op het brede terrein van maatschappelijke sturing.

 

LCGW logo

 


Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal      Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!

 


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief