Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Download tip- en checklist over depressie of bestel het boek ‘Help, mijn partner heeft een depressie!’

6 februari 2015

Boek ‘Help, mijn partner heeft een depressie!’ leidraad in de zorg

 

Het boek ‘Help, mijn partner heeft een depressie!’ van psychiater-psychotherapeut Stef Linsen begint voorsteeds meer mantelzorgers en professionals in de zorg een leidraad te vormen in de hulp aan hun depressieve partners c.q. patiënten. Zorgverzekeraars als VGZ hebben het aangeschaft voor hun zorginformatiepunten.

 

Ga voor meer informatie direct naar naar de website van de auteur Stef Linsen via de link: http://bit.ly/Helpmijnpartnerheefteendepressie

 

Informatie meer

 

Patiënten- en mantelzorgorganisaties als de Depressievereniging, Mezzo en Mee omarmen het boek omdat het op praktische wijze informatie biedt over depressie, de ziekteverschijnselen en de mogelijke behandelingen.

 

Het boek geeft tips en tools voor thuis, met speciale aandacht voor de kinderen. Linsen licht onder meer de ‘LLOVERS-methode’ toe, wat staat voor Leuk, Leer, Organiseer, Verdeel, Erken, Ritme, Steun. Ook worden patiënten- en familieorganisaties en meer dan 50 nuttige websites met helpdesks, familiebijeenkomsten en dergelijke besproken. Informatie over schuldhulp, persoonsgebonden budgetten, thuishulp, onder bewindstelling,mentorschap of ondercuratelestelling completeert het geheel.

 

boek kopen

 

 

Ga voor een handige en kosteloze checklist over depressie direct naar: http://bit.ly/checklist-depressie of klik op onderstaande afbeelding.

 

checklist

 

Boek met praktische tips voor partners van mensen die leiden aan een depressie

 

 

Koop bij bol.com

 

Op de website www.help-mijn-partner-heeft-een-depressie.nl, die aan het boek is gekoppeld, vinden mensen meer tips en informatie. Stef Linsen plaatst daar dit jaar nog een reeks korte filmpjes over diverse onderwerpen uit het boek. Er staan al een boektrailer en enkele informatieve filmpjes op. Het boek is ook te vinden op medische fora als geneeskundeboek.nl en discura.nl.

 

 

3D-cover-Help-mijn-partner-depressie

De auteur

Stef Linsen  (psychiater-psychotherapeut) heeft 25 jaar ervaring. Hij werkte met adolescenten, ouderen en volwassenen in diverse instituten ((poli)klinisch en dagbehandeling), een tbs-kliniek, een instituut voor zwakzinnigenzorg en in een eigen praktijk.  Nu werkt hij freelance voor (onder andere forensische) ggz-instellingen en geeft hij leerpsychotherapie aan psychiaters in opleiding.

 

stef linsen

 


 

Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal      Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!

 


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief