Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

Donderdag 5 Februari: Masterclass Maken van buurtbeleid, samen met de buurt.

4 januari 2015

Het bruist in het Zorghuis Anna Heerkens! Er zijn activiteiten en ontmoetingen tussen buurtbewoners en bewoners van het zorghuis. Deze masterclass laat u op locatie (Zwolle) zien hoe het ook kan.

 

(met deze link krijg je meer achtergrondinformatie over deze unieke masterclass: http://bit.ly/Masterclass-Buurtbeleid)

 

Informatie meer

 

De kracht van Buurten met Anna Heerkens zit in het kleine en ongeorganiseerde. Er zijn activiteiten en ontmoetingen tussen buurtbewoners en bewoners van het zorghuis. Het gewoon samen buurt zijn. Daar passen geen grote projectplannen en organisaties bij. Wederkerigheid is de basis hierbij.

 

Arcon Ruth Deddens

 

Arcon adviseur Ruth Deddens (Adviseur Arcon) neemt u mee in de manier waarop betrokkenheid en wederkerigheid in Zorghuis Anna Heerkens in korte tijd opgezet is. Een prachtig voorbeeld voor zorginstellingen, welzijnsinstellingen, wijkcoördinatoren en Wmo ambtenaren.

ijsselheem2-250x250

Masterclass Vrijwilligerswerk en personeelsbeleid

Tijden veranderen. Bezuinigingen zorgen er voor dat in veel sectoren steeds meer een beroep wordt gedaan op vrijwilligers. Dit vraagt om strategische (HR-) keuzes en een aanpak die past bij de inzet van deze bijzondere groep medewerkers. Ton van Baaden (Docent HRM Saxion Hogeschool) en Alice ten Dam (Adviseur Arcon) behandelen vragen als:

 

  • Waarom werkt uw organisatie met vrijwilligers?
  • Wat wilt en kunt u vrijwilligers laten doen?
  • En wat is de rol van de HR functionaris, coördinator of teamleider?

 

Slechts een greep uit de onderwerpen die aan bod komen in deze Masterclass en er voor zorgen dat u met een nieuwe kijk de deur uit gaat.

 

 Logo-Saxion-2013-300x112

 

De datum voor deze masterclass wordt nader bekend gemaakt, houd hiervoor de site in de gaten! Of mail atendam@arcon.nl als u op de hoogte gehouden wilt worden van de datum.

 

 

Informatie over kosten en korting voor DHN leden

De kosten van deze Arcon Masterclass bedragen € 145,– per persoon per masterclass, inclusief lunch. Voor deelnemers, die werken bij een instelling die is aangesloten bij WGV Zorg en Welzijn en leden van Dutch Health Network (DHN), wordt een korting gegeven van € 25,– per masterclass. Hieronder kun je je inschrijven. Kruis wel even aan dat je gebruik wilt maken van de DHN korting.

 

Inschrijven

 

De Arcon Masterclasses vinden plaats in de Fermerie in Deventer. Naast de bovenstaande Masterclasses kunnen we voor u een ‘in company’ Masterclass op maat en op locatie organiseren, kijk hier voor meer informatie. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met Alice ten Dam: atendam@arcon.nl.

 

 

Arcon organiseert in 2015 nog vele andere interessante masterclasses die met de invoering van de WMO te maken hebben. Hier kun je het volledige najaarsprogramma van Masterclasses rondom de decentralisaties. Ga naar: http://bit.ly/Arcon-Masterclasses2015

 

Logo Arcon in kleur (2)


Wil je kans op een baan. Schrijf je dan in met je CV op de externe vacaturebank van Nationale Vacaturebank. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding of gebruik de link: http://bit.ly/DHNvacaturebankNL.

 

NationaleVacaturebank.nl

 


En bekijk ook eens onderstaande Business Deals op de website van Dutch Health Network door op onderstaande afbeeldingen te klikken!

 

Businessdeal      Webshops

 

Via de website van Dutch Health Network kun je verder dagelijks voor voordelige deals terecht bij de webshop winkels van:

 

 

Door op onderstaande afbeeldingen te klikken ga je hier automatisch naar toe.

 

Cooldeal  125x125        telefoonshop Image Banner 125 x 125        voicerecordershop Image Banner 125 x 125

Tot 70% korting op de leukste gadgets!

 


Ook kun je je via onderstaande button opgeven voor de DHN nieuwsbrief. Na inschrijving kun je gratis een Nederlandstalig E-book over LinkedIn downloaden. Dit is de link: http://bit.ly/DHNnieuwsbrief.

 

Nieuwsbrief

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Velen zijn je al voorgegaan. NB Stuur dit bericht zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan dit website bericht door naar jouw relaties.

 

Volg DHN op Twitter

DHN Webshops

Miljoenen artikelen

Adsense Vierkant Rechts

Powered by WP Bannerize

Archief DHN berichten

Bol rechts 250-250

Powered by WP Bannerize

Boekentips

Nieuwsbrief button

Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Maak gebruik van onderstaand gratis aanbod

DHN Nieuwsbrief

Powered by WP Bannerize

Inschrijven voor de DHN Nieuwsbrief