Adsense Links (boven)

Powered by WP Bannerize

Volg DHN op Sociale Media

Jaarverslagen Zorg

Powered by WP Bannerize


Advertenties DHN Partners en Nieuwsberichten


DHN Businessdeals

Businessdeal

Powered by WP Bannerize

Vierkant Links (adverteren)

Powered by WP Bannerize

Uw advertentie hier

Powered by WP Bannerize

Jouw Banner of Promotie op Dutch Health Network ? Klik op onderstaande button !

Volg DHN natuurlijk op Twitter

DHN nieuwsbrief november 2013 – Blijf elkaar helpen, waar dan ook !

12 november 2013

Onderwerpen DHN nieuwsbrief november 2013

 

 

Gratis LinkedIn boek. Ga hiervoor naar http://eepurl.com/Ag7M1.

_______________________________________________________________________________________________________

 

Blijf elkaar helpen, waar dan ook !

In november gaat er veel aandacht uit naar de actie “Movember” en de ‘Pietitie”. Heel veel Nederlanders zijn hierbij betrokken. Maar laten we vooral niet vergeten om de meer dan 3,5 miljoen mantelzorgers blijvende aandacht te geven in plaats van 1 keer per jaar. Zij zorgen immers voor de broodnodige verlichting van de zorg aan hulpbehoevenden. Het zou mooi zijn als er uiteindelijk 17 miljoen Nederlanders elkaar, bij voor en tegenspoed, de helpende hand reiken. En dat we daarbij ook buiten de landsgrenzen hulp blijven geven.

 

Omdat “health” en “helpen” voortdurend met ons hart is verbonden, heeft de mastergroep Dutch Health Network daarom ook op alle social media platformen een eigen onderscheidend logo gekregen.

 

Help ook het Dutch Health Network verder te laten groeien door met onderstaande button of de link http://linkd.in/Share_DHN  aan jouw LinkedIn relaties hiervoor een vrijblijvende uitnodiging te sturen.

 

dhn_beeldmerk_def01

Dutch Health Network is een mooi platform met 50 social media platformen op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest om jouw initiatief of idee of de conclusies van onderzoeken te delen of te bediscussiëren. Maak hier vooral gebruik van. Voor compleet overzicht van onze 50 social media platformen ga je naar: https://dutchhealthnetwork.nl/over-ons/links/.

 

_______________________________________________________________________________________________________

 

Aanraders en LinkedIn tips

 

1) Vaardigheden (skills) in jouw LinkedIn profiel

Zorg dat in je LinkedIn profiel ook jouw vaardigheden (skills / competenties) zijn benoemd. Jouw connecties kunnen deze later dan eenvoudig als ze jouw profiel raadplegen “endorsen” (bevestigen). Wel is het handig om op je LinkedIn profiel het blok met vaardigheden naar het begin van jouw profiel te verslepen via de “profiel bewerken” functie.

Kijk maar eens op mijn profiel hoe dat er dan uit ziet. Link mij gerust als je wilt. En: het is leuk als je mijn vaardigheden wilt bevestigen. Zie: http://www.linkedin.com/in/robbergers

 

2) Facebook

Iedereen weet inmiddels van het succes dat ruim 2 miljoen Facebook gebruikers binnen 1 week de “Pietitie” hadden “geliked”.  Los van de inhoudelijke discussie over zwarte piet, is het ongelooflijk om te zien hoe snel met een eenvoudige Facebook pagina (fanpage) een boodschap zo snel de ether in is gezonden en door velen is gedeeld.

 

“Like” in ieder geval de Facebook pagina van Dutch Health Network via de link: http://facebook.com/dutchhealthnetwork en volg DHN op Twitter via de link: http://twitter.com/dutchhealthnetw

 

Dutch Health Network heeft 9 pagina’s voor verschillende doelgroepen zoals de mantelzorgers, patiënten en zorgverleners op Facebook. Het zou leuk zijn als deze “liked”. Zie: https://dutchhealthnetwork.nl/over-ons/links/

 

3) Nieuwsberichten van instanties zoals Ministerie van VWS, NZa en de IGZ

Dagelijks staan voor jouw gemak op de website https://dutchhealthnetwork.nl op iedere pagina in de linker kolom berichten van instanties zoals het ministerie van VWS, de NZa en de IGZ. Hier staan vaak interessante berichten tussen voor zowel zorg-professionals, zorginstellingen, verzekerden als patiënten.

 

_______________________________________________________________________________________________________

 

En verder natuurlijk als afsluiting de vaste maandelijkse oproep voor jouw hulp om DHN verder te laten groeien.

 

Deel DHN via LinkedIn met jouw relaties en collega’s. Gebruik daarvoor: http://linkd.in/Share_DHN. Je hoeft alleen maar de namen in te typen van jouw LinkedIn connecties. Samen blijven wij werken om Dutch Health Network de komende jaren sterker te maken.

 

NB Stuur deze nieuwsbrief daarom ook zoveel mogelijk met behulp van de buttons onderaan onze website door naar jouw relaties. En: je kunt de nieuwsbrief nu ook direct printen en laten circuleren onder jouw collega’s of gezinsleden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Dutch Health Network,

Rob Bergers (http://linkedin.com/in/robbergers)

 

Volg Dutch Health Network natuurlijk ook actief op LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, YouTube en Slideshare. Zie onderstaande links. Velen zijn je al voorgegaan.